Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een keurig afgewerkte, karakteristiek ogende en duurzaam gebouwde vrijstaande woning met onder architectuur aangelegde tuin, een verwarmd buitenzwembad, een in de stijl van het woonhuis gebouwd tuinhuis/poolhouse, huisweide en eigen achterom.

Begane grond:
De hal voorzien van een plavuizenvloer uit 2024, trapopgang, moderne 3 fasen meterkast en een kleine berging. Een volledig betegeld gastentoilet met zwevend closet en fonteintje.

De riante U-vormige woonkamer/keuken (ca. 65m2) is voorzien van een ‘open’ eikenplanken vloer, grote raampartijen voorzien van "Jasno" Shutters (2011) en witte jaloezieën (2018) en een schuifpui met hordeur naar de achtertuin. De open keuken uit 2021 is voorzien van een plavuizen vloer en een complete keukeninrichting, waaronder Miele inbouwkoelkast, Miele stoomoven, Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, Miele vaatwasser, roestvrij stalen spoelbak, composiet aanrechtblad en greeploze lades en kasten.

Vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken die voorzien is van een plavuizenvloer (2024) met aansluiting t.b.v. wasautomaat/droger en deuren naar de garage en de achtertuin.

De inpandige garage biedt plaats aan 1 auto en is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

1e Verdieping:
De overloop is voorzien van een 12 mm dikke laminaatvloer van het merk Global Baltic.

De drie ruime slaapkamers zijn eveneens allen voorzien van een 12 mm dikke Global Baltic laminaatvloer en de grote raampartijen zijn voorzien van witte jaloezieën (2018). De kamers aan de zuid- en westzijde zijn voorzien van 4 elektrische screens.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, ligbad, zwevend closet en dubbele wastafelmeubel.

2e Verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap. De werkkamer/atelier of 4de slaapkamer is eveneens voorzien van een laminaatvloer (12mm Global Atlantic), Velux dakramen, opbergruimte d.m.v. schuifkasten en opstelling gas cv-combiketel (Nefit Topline HR 2011, eigendom).

Tuin:
Fraai aangelegde voortuin met een ruime oprit naar de garage met plaats voor 2 auto’s. Verder zijn er genoeg parkeerplaatsen op de openbare weg.

Het eerste gedeelte van de achtertuin beschikt over diverse terrassen en beplantingen (siergrassen, zomerbloeiers, haagbeuken, moerbeibomen etc.).
In het tweede gedeelte van de achtertuin bevindt zich het zwembad (4.00m x 8.00m) met Romeinse trap.

Het zwembad is voorzien van een complete, professioneel aangelegde filterinstallatie, een warmtepomp (merk Eco) en verlichting. De liner (oftewel zwembadfolie) en het zandfilter zijn in 2024 vernieuwd. Naast het zwembad is het multifunctionele poolhouse annex zomerhuisje gelegen. Deze ruimte is gebouwd in de stijl van de hoofdwoning, volledig geïsoleerd, spouwmuren, dubbele beglazing en bergzolder. Het huisje is voorzien van een gietvloer, openslaande deuren, keukenblok met warm en koud water en 12 zonnepanelen. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime overkapping met dimbare
verlichting en een buitengeluidsinstallatie. Het achterste gedeelte van de tuin bestaat uit een royale huisweide met grondwater- aansluiting en een poort met achterom. De tuin beschikt over een "blijvend" vrij uitzicht aan de achterzijde en heeft optimale privacy.

Samenvattend:
- Verrassend ruime, keurig afgewerkte en goed onderhouden instapklare woning.
- U-vormige woonkamer/keuken van ca. 65m2 met optimaal tuincontact door de vele en grote raampartijen.
- Elektrisch bedienbare screens op de 1e verdieping.
- Uitneembare horren op twee ramen van de boven verdieping
- Onder architectuur aangelegde tuin met optimale privacy en blijvend vrij uitzicht aan de achterzijde.
- Volledig geïsoleerde multifunctionele ruimte (poolhouse) ter plaatse van het zwembad, welke met kleine aanpassingen eventueel gebruikt kan worden als zomerverblijf, kantoor of hobbyruimte.
- 12 zonnepanelen die ongeveer voorzien in de elektriciteitsbehoefte.
- Ideale ligging t.o.v. uitvalswegen (oprit A2 Eindhoven-Maastricht) op korte afstand bereikbaar, winkels en voorzieningen in de directe omgeving beschikbaar.
- De woning beschikt over een glasvezel aansluiting en een alarminstallatie met mogelijkheid van meldkamer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 655

Overige

Perceel oppervlakte 1505
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 655

Overige

Perceel oppervlakte 1505
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert