Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDYLLISCHE RECREATIEWONING IN MIDDEN-LIMBURG

Welkom bij jouw toekomstige toevluchtsoord in het hart van Midden-Limburg! Deze keurig onderhouden recreatiewoning biedt alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie of een weekendje weg. Geniet van de rust en ruimte op dit prachtige perceel met veel privacy. Ontdek de betoverende omgeving met pittoreske dorpjes en bruisende steden. Na een dag vol avonturen kun je ontspannen bij een van de lokale restaurants. Dompel jezelf onder in de luxe van Resort Boschmolenplas, waar je een privé strand, vaarmogelijkheden en topfaciliteiten vindt.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING:

Onderhoudsvriendelijke Recreatiewoning: Deze woning is keurig onderhouden, omringd door groen en biedt optimale privacy. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.
Ontdek Midden-Limburg: Verken de prachtige omgeving met authentieke dorpjes zoals Thorn, shop till you drop in Roermond of geniet van de magie van Maastricht. Voor ieder wat wils!
Privé Strandje op het Resort: Direct toegang tot een heerlijk privé strand met ondiep water, perfect voor kinderen en volwassenen die van waterpret houden.
Jachthaven Faciliteiten: Huur een bootje bij de naastgelegen jachthaven of leg je eigen boot aan. Een perfecte uitvalsbasis voor waterliefhebbers.
Luxe Afwerking: De woning beschikt over een fijne keuken, drie ruime slaapkamers, twee complete badkamers en een handige berging. Het interieur is stijlvol en functioneel ingericht.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige recreatiewoning en laat je verrassen door de ruimte en het comfort. Met een woonoppervlakte van 110 vierkante meter voelt de woning royaal aan. De energiezuinige woning, met energielabel A, is perfect voor zowel korte verblijven als langere vakanties. Het perceel van maar liefst 844 vierkante meter biedt je alle ruimte die je nodig hebt, terwijl de zuidwestelijke ligging van de tuin garant staat voor zonovergoten middagen en avonden.

Het interieur is een harmonieuze mix van stijl en functionaliteit. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om de heerlijkste maaltijden te bereiden. De ruime woonkamer nodigt uit tot ontspanning, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, elk voorzien van comfortabele bedden en voldoende opbergruimte. De twee badkamers zijn volledig uitgerust met moderne voorzieningen, zodat je je dag kunt beginnen met een verkwikkende douche of kunt ontspannen in bad na een lange dag vol avonturen. De praktische berging biedt extra ruimte voor al je spullen.

Het Resort Boschmolenplas zelf biedt tal van faciliteiten die je verblijf nog aangenamer maken. Het privé strandje is ideaal voor zonnige dagen en biedt ondiep water, perfect voor kinderen. Voor waterliefhebbers is er de mogelijkheid om een bootje te huren of je eigen boot aan te leggen bij de jachthaven. Zo kun je de prachtige omgeving ook vanaf het water verkennen. Om de hoek kun je op niveau culinair genieten bij restaurant "de Boschmolenplas".

In de omgeving van het resort zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek het pittoreske witte dorp Thorn, wandel door de historische straten van Maastricht of breng een bezoek aan de Designer Outlet in Roermond. Voor de fijnproevers zijn er tal van restaurants in de omgeving waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten.

UITSTEKENDE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Wanneer je de recreatiewoning niet zelf gebruikt, biedt deze uitstekende verhuurmogelijkheden. Dankzij de gewilde locatie en de topfaciliteiten op het resort, is de woning zeer aantrekkelijk voor toeristen of mensen die op zoek zijn naar een luxe tijdelijk verblijf in Midden-Limburg. Dit maakt het niet alleen een heerlijke plek voor jezelf, maar ook een slimme investering.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 844
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 844
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond