Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Deze vrijstaande woning is voor velen hoogstwaarschijnlijk een droom die uitkomt. Met zijn riante formaat biedt het een ideale leefruimte voor het hele gezin. De woning beschikt over een gebruiksoppervlakte wonen van maar liefst 355m2 (inclusief kelder). Daarnaast ligt de woning op een rustig woonerf aan de rand van het dorp met veel privacy en prachtig uitzicht over het platteland.

Het huis beschikte al over een energielabel A nog voor het plaatsen van de 27(!) zonnepanelen. Tot slot ligt de woning op korte afstand van de A2, waardoor je profiteert van een uitstekende verbinding richting Maastricht-Eindhoven.

Nieuwsgierig naar wat deze woning allemaal nog meer te bieden heeft? Aarzel niet langer en kom snel deze woning aan de Olmenstraat 12 bezichtigen!

Indeling

Entree/hal
Welkom thuis! Je stapt de woning binnen in de hal met de meterkast en het toilet met fonteintje. Middels de hal krijg je toegang tot het kantoor dat zich aan de linkerzijde van de woning bevindt. Naast kantoorruimte kan de ruimte ook ideaal geschikt zijn als speelkamer of slaapkamer. 

Woonkamer
De woning beschikt over een zeer riante woonkamer met veel mogelijkheden om meerdere leuke zithoeken te creëren. Daarnaast is er een heerlijke serre aanwezig, afsluitbaar met een glaswand. De afwerking van de woning is voorzien van een tegelvloer die voorzien is van vloerverwarming en strak stucwerk op de wanden. 

Vanuit de woonkamer geniet je van een schitterend uitzicht op de omliggende landerijen. De grote ramen zorgen voor een optimaal contact met buiten.

Tevens is de gehele woning onderkelderd, waardoor je beschikt over veel extra vloeroppervlak! De kelder biedt diverse ruimtes met meerdere indelingsmogelijkheden. De kelder bestaat uit een grote multifunctionele ruimte, waar je naar eigen wens verschillende activiteiten kunt ondernemen. Daarnaast is de kelder voorzien van daglicht, radiatoren en zijn er nog drie separate kelderruimten aanwezig, die gebruikt kunnen worden voor opslag of andere doeleinden.

Daarnaast zijn nagenoeg alle ramen/deuren voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. 

Keuken
De open keuken is van goede kwaliteit en heeft een verzorgd en modern uiterlijk. Daarnaast is het geheel voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Tevens is er voldoende ruimte om een gezellige eethoek te creëren.

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één master bedroom met een ensuite badkamer. Deze kamer is riant opgezet en biedt voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast. De ensuite badkamer heeft vloerverwarming en is voorzien van een ligbad, twee douches, twee wastafels, een infraroodsauna en een toilet. Op deze verdieping treffen we tevens nog een tweede badkamer eveneens voorzien van vloerverwarming en uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Zowel de slaapkamers als de overloop op deze verdieping zijn voorzien van een mooie PVC vloer.

Daarnaast is er ook nog een berging/washok aanwezig. Deze ruimte is voorzien van een praktische tegelvloer en strakke wanden.

Op de tweede verdieping van het huis bevindt zich de bergzolder.

Tuin
De tuin is gelegen op het zuidwesten. Met behulp van meerdere terrassen is er een uitnodigende sfeer gecreëerd waar je kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast is het geheel verzorgd en fraai aangelegd en door het gebruik van verschillende materialen is er gezorgd voor een harmonieus geheel. 

Daarnaast beschikt deze woning over een ruime garage, waardoor je de mogelijkheid hebt om al je tuingereedschap, fietsen en andere benodigdheden op te bergen. 

De kroon op deze tuin is ongetwijfeld de grote overkapping. Deze biedt niet alleen bescherming tegen zon en regen, maar creëert ook extra leefruimte buitenshuis..

Omgeving
Het dorp Hunsel is gelegen in een wijk die bekend staat om haar kindvriendelijkheid, rust en groen. Voor gezinnen met kinderen of voor mensen die graag aan huis willen werken is dit de ideale plek om te wonen. De wijk is namelijk erg kindvriendelijk, met tal van speeltuinen en ruimtes waar kinderen veilig kunnen spelen en ontdekken.

Ook is de wijk groen en natuurrijk. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. De voorzieningen in de buurt zijn eveneens uitstekend geregeld. Op slechts 100 meter afstand is er kinderopvang beschikbaar. Ook het basisonderwijs is op een steenworp afstand te vinden.

Wat betreft de bereikbaarheid is de wijk ook gunstig gelegen. Met goede aansluitingen naar de A2, een belangrijke snelweg, zijn omliggende steden en dorpen gemakkelijk te bereiken.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 14-01-2026.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 219
Inhoud woonhuis 1318

Overige

Perceel oppervlakte 730
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 219
Inhoud woonhuis 1318

Overige

Perceel oppervlakte 730
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert