Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW DROOMHUIS IN HUNSEL

Ben je op zoek naar de perfecte balans tussen rust en ruimte? Dit prachtige woonhuis in Hunsel biedt alles wat je hart begeert. Met een ruime en lichte woonkamer, een modern gerenoveerde keuken uit 2023, en een privacyvolle tuin met vrij uitzicht over het weiland, is dit dé plek voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, en iedereen die op zoek is naar een rustige woonomgeving.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Ruime woonkamer met veel lichtinval: Geniet van de overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt.
Keuken gerenoveerd in 2023: Voorzien van de nieuwste apparatuur en een stijlvol design.
Mogelijkheid tot 4 slaapkamers: Flexibiliteit voor groeiende gezinnen of een thuiskantoor.
Ruime badkamer: Comfort en luxe met vloerverwarming voor een heerlijk warm gevoel.
Privacyvolle tuin met vrij uitzicht over weiland: Ontspan in je eigen groene paradijs.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige woning en voel je direct thuis. De royale woonkamer verwelkomt je met een zee van licht dankzij de grote ramen en een prachtig uitzicht op de tuin. Hier kan je heerlijk ontspannen na een lange dag of gezellig samenzijn met familie en vrienden. De tegelvloer onder je voeten, gecombineerd met de vloerverwarming die over de gehele begane grond (exclusief de garage) ligt, zorgt voor een aangename en comfortabele sfeer.

De keuken, gerenoveerd in 2023, is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Met moderne apparatuur en een eigentijds design is het de perfecte plek om culinaire hoogstandjes te creëren. Aangrenzend vind je de praktische bijkeuken, ideaal voor extra opslag en huishoudelijke taken.

De woning biedt de mogelijkheid tot maar liefst vier slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin of als werkruimte. Momenteel zijn er drie ruime slaapkamers, en de vierde slaapkamer kan eenvoudig gecreëerd worden. De ruime badkamer op de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een luxueus en warm gevoel tijdens koude ochtenden.

De tuin, gelegen op het noordwesten, is een ware oase van rust. Hier geniet je van volledige privacy en een vrij uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Het tuinhuis biedt extra opslagruimte voor tuingereedschap.

Niet te vergeten, de woning beschikt over een inpandige garage, ideaal voor het veilig stallen van je auto, en biedt extra opslagruimte. Met een energielabel B, een woonoppervlakte van 142 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 474 vierkante meter, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam wonen.


UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE KENMERKEN

Deze woning in Hunsel is werkelijk een pareltje. De ruime woonkamer is een oase van licht en comfort, dankzij de grote ramen en de tegelvloer met vloerverwarming. De keuken, volledig gerenoveerd in 2023, biedt een moderne en stijlvolle ruimte om te koken en te genieten van heerlijke maaltijden. Met de mogelijkheid tot vier slaapkamers, heb je voldoende ruimte voor een groeiend gezin of een thuiskantoor. De tuin, gelegen op het noordwesten, biedt privacy en een prachtig vrij uitzicht over de weilanden, terwijl het tuinhuis extra opslagruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 474
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 474
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert