Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom in de prachtige en kindvriendelijke buurt van Hunsel, waar dit schitterende woonhuis wacht op zijn nieuwe bewoners. Ideaal voor starters op de woningmarkt, biedt deze woning een ruime woonkamer met een sfeervolle houtkachel, een uitgestrekte tuin op het noordoosten, en een geweldige ligging in een autoluwe straat. Met zijn drie comfortabele slaapkamers, een extra kamer op zolder, en energiebesparende maatregelen uit 2023, vormt deze woning een perfecte mix van comfort en duurzaamheid. Mis deze kans niet om jouw droomhuis te vinden in een rustige en groene omgeving!

HOOFDKENMERKEN

Ruime woonkamer met houtkachel, half open keuken en uitgebouwde serre: Een ideale plek voor gezellige avonden en familiebijeenkomsten.
Drie fijne slaapkamers, vierde kamer op zolder en ruime badkamer met ligbad: Perfect voor gezinnen of werk- en hobbyruimten.
Ruime tuin op het noordoosten met terras, gazon en vaste beplanting: Geniet van zon en schaduw, ideaal voor tuinfeesten en ontspanning.
Ruime inpandige garage met oprit in rustige, groene straat: Veel ruimte voor opslag en parkeren, in een serene omgeving.
Energiebesparende maatregelen in 2023: Zorg voor een lagere energierekening en een duurzamer leven.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze heerlijk lichte woning en laat je verrassen door de ruimte en sfeer die je hier vindt. De ruime woonkamer, met zijn fraaie houtkachel, vormt het hart van het huis. Beeld je eens in: knisperend haardvuur, warme gloed, en de geur van vers hout die de ruimte vult. 

De half open keuken is een droom voor elke liefhebber van koken. Divese inbouwapparatuur, genoeg werkruimte, en een slimme indeling maken koken hier een waar genot. Vanuit de keuken loop je zo de uitgebouwde serre in. De serre biedt uitzicht op de ruime tuin, die op het noordoosten is gelegen. Perfect voor een ontbijtje in de ochtendzon of een gezellige barbecue met vrienden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers. Ieder met zijn eigen charme en veel lichtinval. Ideaal voor een jong gezin of voor die extra logeerkamer die je altijd al wilde hebben. De ruime badkamer biedt een tal van mogelijkheden. Met een royaal ligbad kun je hier heerlijk ontspannen en de zorgen van de dag van je af laten glijden.

De zolderverdieping is ook een verrassing. De vierde kamer hier is niet alleen ruim, maar ook multifunctioneel. Of je nu een extra slaapkamer nodig hebt, een thuiswerkplek of een hobbyruimte, hier kan het allemaal.

De tuin is een waar paradijs met een terras, een gazon en vaste beplanting. Of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt ontspannen in je eigen buitenruimte, deze tuin biedt voor ieder wat wils.

De inpandige garage met oprit is een ander groot pluspunt van deze woning. Geen gedoe meer met parkeren, altijd een veilige plek voor je auto en genoeg ruimte voor opslag.

ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN

In 2023 zijn er energiebesparende maatregelen genomen om het huis nog comfortabeler en duurzamer te maken. Denk aan nieuwe isolatie, energiebesparende beglazing. Hierdoor bespaar je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

BEKNOPTE SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze gezellige woning in Hunsel is perfect voor starters op de woningmarkt. Met een ruime woonkamer voorzien van een sfeervolle houtkachel, een moderne half open keuken en een prachtige serre, biedt dit huis alle comfort die je zoekt. De drie slaapkamers en de extra kamer op zolder bieden genoeg ruimte voor een groeiend gezin. De ruime tuin op het noordoosten is ideaal voor ontspannen momenten buiten, terwijl de inpandige garage en oprit zorgen voor veilig en gemakkelijk parkeren. Energiebesparende maatregelen maken het plaatje compleet.



Ruime woonkamer met houtkachel
Stap binnen in de ruime en lichte woonkamer waar de authentieke houtkachel de show steelt. Hier geniet je van gezellige avonden met het knisperende geluid van brandend hout en de sfeervolle warmte die de ruimte vult. Grote raampartijen zorgen voor volop natuurlijk licht, terwijl de laminaatvloer een warme en huiselijke sfeer creëert. Dit is de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag of om samen te zijn met vrienden en familie.

Half open keuken en uitgebouwde serre
De half open keuken is een paradijs voor kookliefhebbers. Voorzien van diverse apparatuur en voldoende werkruimte, kun je hier je culinaire creaties tot leven brengen. De aangrenzende uitgebouwde serre is een oase van licht dankzij de grote raampartijen. Hier kun je het hele jaar door genieten van het buitengevoel.

Drie fijne slaapkamers, vierde kamer op zolder en ruime badkamer met ligbad
Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, elk een oase van rust. De kamers zijn ruim genoeg voor een comfortabel bed, een kledingkast en een bureau. Ze zijn ideaal voor een groeiend gezin of om in te richten als thuiskantoor. De ruime badkamer is een waar genot, uitgerust met een ligbad voor de ultieme ontspanning. De vierde kamer op zolder biedt extra flexibiliteit: gebruik hem als slaapkamer, hobbyruimte of extra bergruimte.

Ruime tuin op het noordoosten met terras, gazon en vaste beplanting
De ruime tuin op het noordoosten is een groene oase waar je volop kunt genieten van het buitenleven. Begin je dag met een kop koffie in de ochtendzon op het gezellige terras, terwijl de kinderen spelen op het groene gazon. De vaste beplanting zorgt voor een kleurrijk en verzorgd geheel, het hele jaar door. Of je nu een fervente tuinier bent of gewoon geniet van buiten zijn, deze tuin biedt de perfecte setting voor ontspanning en plezier.

Ruime inpandige garage met oprit in rustige, groene straat
De inpandige garage biedt niet alleen veilige parkeerruimte voor je auto, maar ook extra opbergruimte voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen. De oprit biedt extra parkeerplaats voor gasten. Gelegen in een rustige, groene straat, geniet je hier van de sereniteit van de natuur zonder in te boeten op bereikbaarheid. Veilig, praktisch en ideaal voor gezinnen die houden van ruimte en comfort in een rustige omgeving..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 585

Overige

Perceel oppervlakte 288

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 585

Overige

Perceel oppervlakte 288

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert