Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Welkom bij je nieuwe droomhuis in het prachtige buitengebied van Neeritter. Deze schitterende woning biedt alles wat je zoekt: levensloopbestendig wonen, ultieme rust, en ruimte om van te genieten. Een oase van rust in een groene omgeving, ideaal voor mensen die de drukte van de stad willen verruilen voor een vredige leefomgeving. Aan de overzijde is nog een weide van 6.130m2 gelegen. Dit huis is perfect voor wie op zoek is naar een huis waar je kunt blijven wonen, of je nu jong of oud bent. Ontdek de ideale combinatie van comfort, luxe en landelijke charme!

HOOGTEPUNTEN

- Sfeervolle woonkamer: een ruime woonkamer met een gezellige houtkachel, een tegelvloer met vloerverwarming en veel natuurlijke lichtinval.
- Luxe keuken: grote dichte keuken voorzien van moderne apparatuur zoals inductie kookplaat, vaatwasser, close-in boiler en hetelucht-oven.
- Levensloopbestendig: slaapkamer en badkamer op de begane grond met ligbad, douche, dubbele wastafel, bidet en toilet.
- Extra kamers: Twee ruime kamers op de eerste verdieping met tal van mogelijkheden voor een werkruimte, hobbykamer of extra slaapkamers.
- Parkachtige tuin: Grote tuin met diverse terrassen, gazon en vaste beplanting, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.
- B&B mogelijkheid: Apart gedeelte met eigen ingang, eigen tuin, gemeenschappelijke ruimte, twee slaapkamers en twee badkamers; perfect voor een Bed & Breakfast.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stel je eens voor: je rijdt door het pittoreske dorp Neeritter, omgeven door groene velden en eindeloze rust. Je slaat een rustige straat in en daar, te midden van deze serene landschap, ontdek je je toekomstige thuis. Een woonhuis dat niet alleen charme uitstraalt, maar ook voorzien is van alle moderne gemakken.

Bij het betreden van de ruime woonkamer voel je onmiddellijk de warmte en gezelligheid die deze ruimte uitstraalt. De houtkachel nodigt uit tot lange avonden bij het knapperende vuur, terwijl de vloerverwarming onder de prachtige tegelvloer zorgt voor een constante, behaaglijke warmte. De vele ramen laten het zonlicht rijkelijk binnenstromen, waardoor de kamer baadt in natuurlijk licht.

De grote, dichte keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Hier vind je een inductie kookplaat, een vaatwasser, een close-in boiler en een handige hetelucht-oven. Koken wordt hier een waar genoegen, met voldoende ruimte om te experimenteren en te genieten van heerlijke maaltijden.

Het levensloopbestendige ontwerp van het huis is een belangrijke troef. De slaapkamer op de begane grond biedt alle comfort die je nodig hebt, met direct aangrenzend een luxe badkamer voorzien van een ligbad, een douche, een dubbele wastafel, bidet en een toilet. Dit is een ideale opstelling voor degenen die gelijkvloers willen wonen zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

Op de begane grond heb je tevens toegang tot de opkamer, welke op dit moment in gebruik is als kantoorruimte.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime kamers die volledig naar eigen wens kunnen worden ingericht. Of je nu extra slaapkamers nodig hebt, een kantoor aan huis wilt creëren of een hobbyruimte zoekt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Buiten ontdek je een ware oase van rust en ontspanning. De parkachtige grote tuin is een plek waar je uren kunt doorbrengen, genietend van de diverse terrassen, het gazon en de vaste beplanting. Hier kun je de seizoenswisselingen op hun best ervaren, van de bloeiende lente tot de kleurrijke herfst.

Voor degenen die dromen van een eigen Bed & Breakfast, biedt dit huis een unieke kans. Met een apart gedeelte met eigen ingang, een eigen tuin, een gemeenschappelijke ruimte, twee slaapkamers en twee badkamers, is alles aanwezig om gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. Deze extra ruimtes bieden niet alleen mogelijkheden voor een B&B maar ook voor dubbele bewoning of een mantelzorgwoning.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Daarnaast is het goed om te weten dat het dak in 2022 volledig is vernieuwd en na-geïsoleerd, wat zorgt voor een uitstekende energie-efficiëntie. En met maar liefst 20 zonnepanelen op het dak, kun je genieten van lagere energiekosten en een duurzame levensstijl.

SAMENVATTING VAN DE HOOGTEPUNTEN

De woning beschikt over een ruime en sfeervolle woonkamer met een houtkachel, een tegelvloer met vloerverwarming en een grote dichte keuken met moderne apparatuur. Levensloopbestendig wonen is mogelijk door de aanwezigheid van een slaapkamer en een luxe badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime kamers met diverse gebruiksmogelijkheden. De parkachtige grote tuin met diverse terrassen en vaste beplanting biedt een ideale plek voor ontspanning. Bovendien is er de mogelijkheid om een B&B te beginnen met een eigen ingang, tuin, gemeenschappelijke ruimte, twee slaapkamers en twee badkamers.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1852
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1852
Woon oppervlakte 223
Inhoud woonhuis 940

Overige

Perceel oppervlakte 7591
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1852
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1852
Woon oppervlakte 223
Inhoud woonhuis 940

Overige

Perceel oppervlakte 7591
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert