Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het centrum van Kerkrade ligt dit verrassende pand met dubbele huisnummers momenteel ingedeeld in een praktijkruimte op de begane grond en een bovenwoning op de eerste en tweede verdieping. Daarbij hoort een riante loods en een prachtig aangelegde parkachtige tuin en dit alles op een groot perceel van bijna 1.000 m2. De bovenwoning beschikt over een dakterras en heeft direct tuincontact en ook is er nog een extra separaat woongedeelte / studio gerealiseerd welke via de garage/ loods buiten de woning om bereikbaar is.

De staat van onderhoud is goed, de afwerking sfeervol en hoogwaardig en de inhoud van bijna 1.600 m3 verbluffend veel. Authentieke details zoals woonkamer-ensuite-schuifdeuren, originele houten rolluiken,
Het praktijkgedeelte met eigen entree biedt plaats aan meerdere ruimtes, een separate keuken en eigen toiletruimte. Ook beschikt de begane grond over een eigen C.V.-installatie en eigen gas, water en electra-meters. Momenteel is de praktijkruimte verhuurd.

Het woongedeelte beschikt over een kelder, een eigen entree met hal en trappenhuis naar het woongedeelte op de 1e en 2e verdieping met o.a. 3 slaapkamers. De loods van ca 120 m2 oppervlakte en een hoogte van 4,8 m biedt legio mogelijkheden en middels een tweetal garagepoorten wordt zo de tuin ontsloten.
In de tuin waan je je niet meer in het centrum want hier heerst vooral rust. En optimale privacy. De parkachtige indeling biedt plaats aan meerdere terrassen met overkappingen waar je heerlijk beschut zit tegen zon en regen, een fraai gazon met wandelpaadjes, een houten berging en een volière waar kippen wonen.

Souterrain: gedeeltelijk onderkelderd en verdeeld in meerdere ruimtes waaronder provisie-kelder, opslag en C.V.-ruimte.

Begane grond;
47B: Kantoor-, praktijk- woonruimte; eigen entree, een drietal ruimtes te gebruiken als kantoor- of behandel en wachtruimte met separate keuken met eenvoudige keukenblok voorzien van diverse apparatuur en een gastentoilet. Toegang tot tuin.

47A: Woonhuis; entree, trappenhuis, toegang kelder en het geheel betegelde toilet.
47A: Loods/ garage middels electrisch bedienbare sectionaal poort te bereiken en een doorrijdmogelijkheid richting tuin. Ideaal voor opslag, stalling etc.

Separate kantoorruimte annex woonstudio in aanbouw van woning gerealiseerd en verdeeld over twee verdiepingen; entree/ keuken, badkamer op begane grond en een woon en slaapkamer op de eerste verdieping. Ook te gebruiken als sportruimte, atelier of dergelijke.

Middels trappenhuis kom je op de overloop met toegang naar de woonkamer met parketvloer en de semi-open leefkeuken en een moderne keuken-installatie voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Tevens is hier een airco-unit geïnstalleerd. Vanuit de keuken is het balkon/ dakterras te bereiken met een trap die rechtstreeks naar de tuin leidt. Tevens bevindt zich een praktische bijkeuken op deze verdieping met o.a. wasmachine-aansluiting en boiler.

Middels vaste trap is de slaapverdieping bereikbaar en deze biedt plaats aan drie (slaap)kamers en de badkamer. De slaapkamers beschikken over fraaie details zoals het dakspant wat in het zicht is gebleven. Maar ook is de tijd niet stil blijven staan aangezien het geïsoleerde en vernieuwde dak alsook een airco-unit voor het nodige comfort zorgen. De badkamer is compleet ingericht met een ligbad, douche-cabine, wastafel met meubel en een tweede toilet.

* wonen & werken aan huis goed mogelijk. Twee huisnummers aanwezig; geschikt voor dubbele bewoning of praktijk- / kantoor aan huis. Momenteel is 47B verhuurd. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de dataroom waar o.a. het bestemmingsplan te lezen is met al haar mogelijkheden en beperkingen;
* aangezien 47B bedrijfsmatig bestemd is dient over dit gedeelte 10,4% overdrachtsbelasting betaald te worden (17% van totale koopsom) en over het woongedeelte (47A) 2% overdrachtsbelasting (83% van totale koopsom);
* energielabel D (wonen 47A) respectievelijk energielabel G (utiliteit 47B);
* hoofddak vernieuwd (2002) inclusief isolatie en Veluxraam;
* geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
* rolluiken aanwezig;
* electra, riolering en waterleidingen zijn vernieuwd;
* C.V.-installaties eigendom.
* aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 269.8
Inhoud woonhuis 1526.83
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
Garage opp 110.2
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 913
Garage meer autos Ja
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 269.8
Inhoud woonhuis 1526.83
Aantal verdiepingen 4

Overige

Garage Ja
Garage opp 110.2
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 913
Garage meer autos Ja
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!