Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een instapklare woning in een kindvriendelijke woonwijk? Zoek niet verder! Deze moderne tussenwoning biedt alles wat je hart begeert: een stijlvolle woonkamer met open keuken, drie fijne slaapkamers, een prachtige badkamer met separaat toilet en een onderhoudsvriendelijke tuin met houten overkapping. Perfect voor starters en jonge gezinnen!

Hoogtepunten van de woning:

Instapklare tussenwoning: Deze woning is direct klaar om in te trekken, zonder dat je nog iets hoeft te verbouwen of op te knappen.
Woonkamer met open keuken: Geniet van de ruime opzet van de woonkamer die naadloos overgaat in de moderne keuken.
Badkamer met separaat toilet: Luxe en comfort komen samen in deze stijlvolle badkamer, voorzien van een separaat toilet voor extra gemak.
Onderhoudsvriendelijke tuin met houten overkapping: De tuin is een oase van rust en gemak, compleet met een houten overkapping waar je het hele jaar door van kunt genieten.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze prachtige tussenwoning voel je direct de warme, uitnodigende sfeer die deze woning uitstraalt. De hal leidt je naar de ruime woonkamer, waar het zonlicht door de grote ramen naar binnen stroomt en een schitterende ambiance creëert. De open keuken is een waar juweeltje, voorzien van moderne apparatuur en voldoende kastruimte om al je culinaire dromen waar te maken. Of je nu een uitgebreide maaltijd bereidt of gewoon een kopje koffie zet, je zult genieten van het gemak en de stijl van deze keuken.

De drie slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme, bieden volop ruimte voor rust en ontspanning. De grote ramen in elke kamer zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangenaam uitzicht op de groene omgeving. De badkamer is modern en chic, uitgerust met een ruime douche en een separaat toilet, zodat je nooit hoeft te wachten.

Maar de echte parel van deze woning is de onderhoudsvriendelijke tuin. Stel je voor: een zomerse middag doorbrengen onder de houten overkapping, een goed boek in de hand en het zachte geluid van de vogels op de achtergrond. Of een winteravond, knus bij een buitenhaard, genietend van de sterrenhemel. De tuin biedt je een serene plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Met een energielabel A hoef je je ook geen zorgen te maken over energiekosten. Deze woning is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, wat betekent dat je kunt genieten van comfort zonder je ecologische voetafdruk te vergroten. Het is de perfecte woning voor iedereen die een moderne, stijlvolle en milieuvriendelijke leefomgeving zoekt.

EXTRA KENMERKEN

De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt in Ell, waar kinderen veilig kunnen spelen en je kunt genieten van een hechte gemeenschap. Er zijn diverse scholen, winkels en openbaar vervoer op korte afstand, wat het ideaal maakt voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die op zoek zijn naar gemak en comfort.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Deze instapklare tussenwoning biedt je alles wat je nodig hebt: een ruime woonkamer met een open keuken, een stijlvolle badkamer met een separaat toilet, en een onderhoudsvriendelijke tuin met een prachtige houten overkapping. Met drie slaapkamers en een energielabel A is deze woning perfect voor zowel starters als jonge gezinnen. De ligging in een kindvriendelijke buurt maakt het plaatje compleet.

INSTAPKLAARE TUSSENWONING

Deze prachtige tussenwoning is volledig instapklaar, wat betekent dat je geen tijd en geld hoeft te besteden aan verbouwingen of renovaties. Alles is tot in de puntjes verzorgd en modern afgewerkt, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe thuis. Of je nu een starter bent op de woningmarkt of een jong gezin hebt, deze woning biedt je de perfecte mix van comfort en stijl. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren waar je meteen verliefd op zult worden.

WOONKAMER MET OPEN KEUKEN

De ruime woonkamer met open keuken is het hart van het huis. Hier komen gezelligheid en functionaliteit samen. De open indeling zorgt ervoor dat de woonkamer en keuken naadloos in elkaar overlopen, wat ideaal is voor sociale interactie en familiebijeenkomsten. De moderne keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende werk- en opbergruimte voor al je culinaire avonturen. Stel je voor: koken terwijl je gezellig kletst met vrienden aan de eettafel, een glas wijn binnen handbereik.

BADKAMER MET SEPARAAT TOILET

De badkamer in deze woning is een oase van luxe en comfort. Met een ruime inloopdouche en strakke afwerkingen biedt het je de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Het separaat toilet zorgt voor extra gemak, vooral als je gasten hebt. Geen gedoe meer met wachttijden en altijd een nette en schone ruimte voor iedereen. De badkamer is uitgerust met moderne voorzieningen die bijdragen aan het gevoel van luxe en welzijn.

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN MET HOUTEN OVERKAPPING

De onderhoudsvriendelijke tuin is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven zonder je zorgen te maken over tuinonderhoud. De houten overkapping biedt schaduw op warme dagen en beschutting tijdens regenachtige avonden, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van je tuin. Het is de perfecte plek voor een barbecue met vrienden, een rustige ochtend met een kopje koffie, of een romantische avond onder de sterren. Deze tuin biedt een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

ENERGIELABEL A

Met een energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinige woning die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De woning is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van isolatie en energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Dit is niet alleen een slimme financiële beslissing, maar ook een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Je kunt met een gerust hart genieten van het comfort en de luxe van deze woning, wetende dat je bijdraagt aan een beter milieu.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 338

Overige

Perceel oppervlakte 121

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 338

Overige

Perceel oppervlakte 121

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert