Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMHUIS IN KINDVRIENDELIJKE GROENE WOONWIJK MOESEL

Welkom in je nieuwe thuis! Deze prachtige woning in de geliefde woonwijk Moesel is dé ideale plek voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort. Met een royale uitgebouwde woonkamer, een luxe keuken en moderne badkamer, vier ruime slaapkamers en een heerlijk zonnige tuin op het noordoosten, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een gelukkig gezinsleven. Voeg daarbij een vrijstaande garage met carport en je hebt een huis dat aan al je wensen voldoet.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Ruime uitgebouwde woonkamer: Moderne afwerking en veel lichtinval.
Luxe keuken: Voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur.
Moderne badkamer: Stijlvol en volledig uitgerust.
Vier slaapkamers: Drie op de eerste verdieping en een ruime zolderkamer.
Tuin op het noordoosten: Inclusief een gezellige overkapping.
Vrijstaande garage met carport: Veel ruimte voor je auto en opslag.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Ruimte, comfort en stijl komen samen in deze prachtige eengezinswoning in de kindvriendelijke en groene woonwijk Moesel. Dit huis is gebouwd met oog voor detail en biedt een hoogwaardige woonervaring. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal die leidt naar een indrukwekkende woonkamer.

De woonkamer is royaal uitgebouwd en biedt een overvloed aan ruimte voor een groot gezin. De moderne afwerking, gecombineerd met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer. Hier kun je met gemak een gezellige zithoek en een grote eettafel plaatsen, perfect voor familiebijeenkomsten en etentjes met vrienden.

De luxe keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, gaskookplaat, vaatwasser en koel-vriescombinatie, maakt deze keuken het bereiden van maaltijden een waar genoegen. De strakke afwerking en slimme opbergruimte zorgen voor een moderne en functionele ruimte waar je met plezier tijd doorbrengt.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte en daglicht. Of je nu jonge kinderen hebt die een eigen speelruimte nodig hebben, of oudere kinderen die behoefte hebben aan een rustige studeerplek, deze kamers zijn flexibel in te richten naar jouw wensen. De moderne badkamer op deze verdieping is stijlvol afgewerkt en voorzien van een ligbad met douche, dubbel wastafelmeubel en toilet.

De zolderverdieping herbergt een vierde kamer die uitstekend dienst kan doen als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte. 

De tuin op het noordoosten is een oase van rust en groen. Met een gezellige overkapping kun je hier het hele jaar door genieten van buitenleven, ongeacht het weer. Of je nu wilt ontspannen met een boek, een barbecue wilt organiseren of de kinderen lekker wilt laten spelen, deze tuin biedt het allemaal.

Tot slot, de vrijstaande garage met carport en het tuinhuis bieden niet alleen ruimte voor je auto, maar ook voor fietsen, tuingereedschap en andere spullen die je liever niet binnen bewaart. Deze praktische toevoeging maakt het plaatje compleet en zorgt voor extra gemak en opbergruimte.

HOOFDKENMERKEN UITGELEGD IN 100 WOORDEN

Deze woning in de groene woonwijk Moesel biedt een uitgebouwde woonkamer met moderne afwerking en veel lichtinval, een luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur, en een stijlvolle badkamer. Met vier ruime slaapkamers, waaronder een grote zolderkamer, is er genoeg plek voor het hele gezin. De zonnige tuin op het noordoosten, compleet met overkapping, is ideaal voor buitenleven. Bovendien beschikt het huis over een vrijstaande garage met carport voor extra opslag en parkeergelegenheid. Deze woning biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en stijl voor jonge gezinnen en grotere families.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 236

Overige

Perceel oppervlakte 269

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 236

Overige

Perceel oppervlakte 269

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert