Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Op zoek naar een droomhuis in een kindvriendelijke en groene woonomgeving? Dit prachtige woonhuis in de wijk Boshoven is de perfecte plek voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt! Met een ruime woonkamer voorzien van tegelvloer en vloerverwarming, een nette badkamer en keuken met neutrale afwerking, en drie comfortabele slaapkamers, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Daarnaast geniet je van een onderhoudsvrije achtertuin met overkapping en een eigen achterom. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

Ruime woonkamer met tegelvloer en vloerverwarming, ideaal voor koude winteravonden.
Nette badkamer en keuken met een neutrale afwerking, volledig uitgerust voor jouw comfort.
Drie fijne slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin of een thuiskantoor.
Onderhoudsvrije achtertuin met overkapping, waar je kunt ontspannen en genieten zonder veel werk.
Eigen achterom, toegang tot de tuin en gemakkelijke opslag van fietsen en tuinspullen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in de wijk Boshoven, waar wonen een ware beleving is. Dit prachtige huis, met energielabel A, is een toonbeeld van modern comfort en functionaliteit. Zodra je de voordeur opent, word je begroet door een ruime en lichte hal, die direct een gevoel van thuiskomen oproept. De woonkamer is een waar genot; met een tegelvloer en vloerverwarming, biedt deze ruimte niet alleen een moderne uitstraling, maar ook ongeëvenaarde warmte en gezelligheid tijdens de koudere maanden. 

De keuken is de droom van elke thuiskok. Met een neutrale afwerking en moderne apparatuur kun je hier heerlijke maaltijden bereiden voor familie en vrienden. De nette badkamer is voorzien van alle gemakken en straalt een serene rust uit, ideaal voor een ontspannen douche na een drukke dag.

Op de eerste verdieping vind je drie fijne slaapkamers. De kamers zijn licht en ruim, perfect voor kinderen om te spelen en te leren, of voor een rustige thuiswerkplek. De hoofdslaapkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een grote kledingkast, terwijl de andere twee kamers veelzijdig gebruikt kunnen worden.

De onderhoudsvrije achtertuin is een waar paradijs. Met een ligging op het oosten profiteer je van heerlijke ochtendzon, perfect voor het genieten van je ontbijt buiten. De overkapping biedt beschutting tegen alle weersomstandigheden, zodat je het hele jaar door van je tuin kunt genieten. Daarnaast heeft de tuin een eigen achterom, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in dit huis. Voorzien van zonnepanelen, airco en rolluiken, draagt deze woning bij aan een lagere energierekening en een beter milieu. De zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing op je energiekosten, terwijl de airco en rolluiken bijdragen aan een heerlijk binnenklimaat tijdens warme zomerdagen.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze woning in de wijk Boshoven biedt alles wat je zoekt. Een ruime woonkamer met tegelvloer en vloerverwarming voor maximaal comfort. De nette badkamer en keuken zijn volledig uitgerust en hebben een neutrale afwerking. Drie ruime slaapkamers bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. De onderhoudsvrije achtertuin met overkapping en eigen achterom is perfect voor ontspanning. Daarnaast is de woning voorzien van airco, zonnepanelen en rolluiken, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Plan snel een bezichtiging en ontdek jouw droomhuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert