Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie van comfort en stadsleven? Of misschien iemand die geniet van de levendigheid en voorzieningen van een stadscentrum? Welkom bij dit prachtige appartement in het hart van Weert! Met een energielabel B, twee ruime slaapkamers en een royaal woonoppervlak van 93 vierkante meter, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt en meer. Hier vind je de perfecte balans tussen rust en reuring, met alle gemakken binnen handbereik.

HOOFDKENMERKEN

Gemeenschappelijke entree met bellentableau en lift
Ruime lichte woonkamer met toegang tot loggia
Nette open keuken in wandopstelling
Twee fijne slaapkamers en een verzorgde badkamer
Uitstekende locatie midden in het centrum van Weert

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Wanneer je dit prachtige appartement binnenstapt, word je onmiddellijk verwelkomd door een gevoel van ruimte en licht. De gemeenschappelijke entree is voorzien van een bellentableau en een lift, waarmee je moeiteloos naar de bovenste verdiepingen kunt navigeren. Zodra je de voordeur van het appartement opent, betreed je een hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning.

De woonkamer is de parel van dit appartement: een oase van licht dankzij de grote ramen, met een serene en vriendelijke sfeer die uitnodigt om te ontspannen of gasten te ontvangen. De loggia, bereikbaar vanuit de woonkamer, is de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie terwijl je de stadsdrukte aanschouwt. Het is een ideale plek om tot rust te komen na een drukke dag of om gewoon van het buitenleven te genieten zonder het comfort van je huis te verlaten.

De open keuken, in een praktische wandopstelling, biedt alles wat je je kunt wensen. Van inbouwapparatuur tot voldoende kastruimte, deze keuken is een droom voor elke thuiskok. De neutrale afwerking en slimme indeling maken het niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

De twee slaapkamers zijn ruim en licht, met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een kledingkast. De verzorgde badkamer is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een douche en een wastafel, wat dagelijkse routines aangenaam maakt.

Naast het comfort van de woning zelf, is de locatie werkelijk onovertroffen. Gelegen in het bruisende centrum van Weert, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van supermarkten, boetieks en eetgelegenheden tot culturele bezienswaardigheden en groene parken – hier heb je het allemaal. Het is de ideale plek voor degenen die willen genieten van het stadsleven zonder concessies te doen aan comfort en rust.

BELANGRIJKE KENMERKEN

Dit appartement heeft een energielabel B, wat betekent dat je kunt genieten van een energiezuinige woning met lagere energiekosten. Met een totaal woonoppervlak van 93 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte om je volledig thuis te voelen. De twee slaapkamers maken het ideaal voor zowel stellen als kleine gezinnen. Elk detail van dit appartement is ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 308

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 308

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert