Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WILT U LANDELIJK EN VRIJSTAAND WONEN EN OOK NOG EENS BESCHIKKEN OVER EEN RUIME GARAGE, PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN EN EEN ENERGIELABEL A? ZOEK DAN NIET VERDER. DEZE WONING HEEFT HET ALLEMAAL.

Deze moderne vrijstaande woning is aan de Kerkstraat 1 A in Asch erg leuk en landelijk gelegen. Vrij wonen, maar toch op fietsafstand van allerlei voorzieningen. Aan de achterzijde grenst de tuin direct aan een wandelpad, rondom groen en een actieve speelplaats waar de nodige activiteiten georganiseerd worden vanuit de speeltuinvereniging. Ideaal voor kinderen en jonge gezinnen. De woning beschikt verder over een ruime aangebouwde garage, voorzien van een vliering en met een afzonderlijke toegang vanuit de serre. De geïsoleerde garage biedt ruimte voor een auto,, brommers of motoren. Perfect voor klussers, bergruimte of mensen met een hobby. Wanneer je zoekt naar een moderne landelijk gelegen woning, met veel ruimte en mogelijkheden, ben je hier aan het goede adres.

Dit moderne vrijstaande huis is in 2013 gerealiseerd, van alle gemakken voorzien en beschikt over een A label. Doordat deze woning beschikt over een aangebouwde veranda met glazen schuifdeuren is er sprake van een bijzonder ruimtelijk effect op de begane grond. In de veranda kan je in de avondzon genieten van etentjes met vrienden en familie of een goed glas wijn. Verder is de woning voorzien van een moderne badkamer, een ruim perceel (555 m²) en grotendeels kunststof kozijnen met HR ++ beglazing met roedeverdeling. Gunstig in stookkosten en vriendelijk in het onderhoud. Op de begane grond is de woning voorzien van een klassieke band en bies visgraat vloer met vloerverwarming uitgevoerd in pvc. Op de eerste verdieping beschikt de woning over een fraai doorgelegde V groef laminaat vloer, horren en rolluiken. Doordat de woning aan de zijkant over een ruime oprit, en aan de voorzijde over een extra parkeerplek, beschikt is er (naast de garage) voldoende parkeergelegenheid voor minstens drie auto’s op het eigen terrein. Het woonoppervlak bedraagt maar liefst circa 170 m² en de woning beschikt over circa 740 m³ inhoud. Door de inhoud, landelijke ligging, het woonoppervlakte en de ruime garage is dit een huis met veel mogelijkheden.

Het dorp Asch is centraal gelegen in de Betuwe. De rijkswegen A2 , A27 en A15 bevinden zich op slechts enkele autominuten afstand, waardoor u zich met gemak door het hele land kunt verplaatsen. Asch beschikt over een actief verenigingsleven, waaronder een dorpshuis. In het nabij gelegen Zoelmond is een basisschool en in Culemborg zijn twee brede schoolgemeenschappen.

Door de centrale ligging zijn alle gewenste landelijke voorzieningen binnen handbereik. Het gezellige historische centrum van Buren, Beusichem, Culemborg en Tiel zijn allen tevens binnen slechts enkele minuten te bereiken.


Indeling

Begane grond:
Entree
Via de entree aan de voorzijde, welke via de oprit te bereiken is, kom je in de hal afgewerkt met een pvc visgraat vloerafwerking voorzien van vloerverwarming. De hal beschikt verder over een meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping en geeft toegang tot het toilet en de woonkamer. De woning beschikt over een waterontharder (ter overname) en een toilet uitgerust met een zwevend toilet, fonteintje en urinoir. Het toilet is strak en modern afgewerkt.

Woonkamer
De lichte en ruime woonkamer in L vorm is voorzien van een en gezellige rendements open haard. De woonkamer is tuingericht en beschikt over een visgraat band en bies pvc vloerafwerking met vloerverwarming. Door de ramen rondom en openslaande deuren naar de tuin is er sprake van een prettige en lichte woonkamer. De ramen zijn uitgevoerd in HR ++ glas met een sfeervolle roedeverdeling. De kozijnen zijn van kunststof.

Keuken
Aan de achterzijde van de woning is de riante leefkeuken te vinden. De nette keuken is uitgevoerd met een spoeleiland met anderhalve spoelbak, graniet werkblad, vaatwasser (whirlpool) en bergruimte. De wandopstelling is voorzien van een graniet werkblad, pelgrim 6 pits gasfornuis met 2 ovens, afzuigkap, koelkast, vriezer, combimagnetron en voldoende bergruimte.

Bijkeuken
Achter de keuken is de ruime bijkeuken gelegen. Deze ruimte beschikt over bergruimte, een kunststof werkblad met spoelbak en bergruimte, pomp van de vloerverwarming en een tweede douche. Via de bijkeuken is de serre met glazen schuifdeuren te bereiken. De serre verbindt binnen met buiten en middels een loopdeur is de garage te bereiken. Een heerlijke plek voor het lezen van een goed boek genietende van de avondzon.

Eerste verdieping:
Overloop
Vanaf de overloop bereik je de vier ruime slaapkamers, technische ruimte en de badkamer. De overloop is voorzien van een V groef laminaat vloerafwerking welke netjes doorgelegd is in alle ruimtes (op de badkamer na) op de eerste verdieping.

Technische ruimte
Technische ruimte centraal op de overloop met dakraam, wasmachine/droger aansluiting en cv opstelling (Intergas 2013).

Slaapkamers
De vier ruime en praktische slaapkamers zijn voorzien van een V-groef laminaat vloerafwerking, draai-kiepramen, kunststof kozijnen, HR ++ glas met een roedeverdeling, horren en rolluiken.

Badkamer
De nette en moderne badkamer is tot het plafond betegeld in het wit. De badkamer beschikt verder over dakkapel met kunststof kozijnen, HR ++ glas en roedeverdeling, zwarte tegel op de vloer, ligbad, dubbel wastafel, douche, design radiator en een tweede toilet (zwevend).

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare ruime bergzolder met betonnen vloer, geïsoleerde kap en dakraam. Op deze verdieping is de WTW installatie (Renovent HR) geïnstalleerd.

Tuin
Via de veranda met glazen pui en laminaat vloerafwerking bereikt u de ruime verzorgde tuin rondom de woning. De achtertuin is op het noordoosten gelegen en grenst aan een wandelpad en speeltuin. Door de landelijke ligging is er sprake van veel rust en privacy. De gezellig aangelegde tuin wordt compleet gemaakt door sfeervolle terrasjes, hagen en borders. Op eigen terrein is er, naast de garage, voldoende ruimte voor het parkeren van 3 tot 4 auto’s.

Bijzonderheden:

• Ruime tuingerichte woonkamer;
• Grote woonkeuken;
• Moderne badkamer;
• Vloerverwarming op de begane grond;
• Visgraat band en bies met vloerverwarming begane grond.
• Open haard;
• Kunststof kozijnen, HR ++ glas met roedeverdeling en rolluiken;
• Betonnen en houten verdiepingsvloeren;
• CV ketel: Intergas 2013
• Warmte Terug Win installatie;
• Ruime garage met verdieping;
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
• Veranda;
• Landelijke ligging;
• Gelegen aan een autovrij pad achterzijde;
• Inhoud circa 740 m³;
• Woonoppervlak circa 170 m²; (exclusief zolder en garage)
• Ruim perceel 555 m².


Vraagprijs: € 769.000,-.k.k.
Oplevering in overleg.












Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 682
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 16.5
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 555
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 682
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 16.5
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 555
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Vrij Makelaardij Culemborg

De nieuwste koopwoningen in Asch