Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom op onze openhuizen dag. Op zaterdag 5 oktober zullen wij u hartelijk ontvangen tussen 11.00 en 13.00 uur. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u zullen hebben, reserveer een plekje.

Vrijstaand woonhuis in het centrum van Maurik - Wonen en werken in perfecte harmonie!

Rustig wonen in een levendige omgeving.

Dit prachtige vrijstaande woonhuis ligt op een rustige en gewilde locatie in het dorp Maurik nabij Tiel in het prachtige Gelderland. Met dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten op loopafstand is dit een ideale plek voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar comfort, ruimte, en een fijne leefomgeving. De woning heeft een zuid gerichte tuin en een dakterras waar je in alle privacy kunt genieten van de zon. Met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en meer dan 200 m² woonoppervlak biedt dit huis alle rust en ruimte die je nodig hebt. Door de centrale ligging in Nederland zijn grote steden zoals Utrecht, Tiel, Nijmegen, Arnhem en Den Bosch nooit ver weg. Maurik is als wonen in een stad maar dan zonder de drukte ervan.

Maurik biedt veel watersport én recreatiemogelijk waarbij MarinaPark Bad Nederrijn, en recreatiepark “de Beldert” in de directe omgeving liggen. In Maurik tref je ook het unieke “Eiland van Maurik”, een groot recreatiegebied bekend om z’n vele watersport mogelijkheden en jachthavens om lokaal de recreëren én aansluiting vindt naar alle waterwegen in Nederland. Zo wordt wonen wel heel erg leuk.
De stad Tiel ligt tussen de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tiel ligt direct aan de Waal met adembenemende uitzichten over de grootste rivier in Nederland. Deze omgeving was ook al in de oertijd bedrijvig en is goed te merken in het idyllische centrum met z’n vele gezellige horecagelegenheden.

Welkom in de Betuwe én het Rivierenland! Mooier kunt u het gewoonweg niet vinden.

Een woning met talloze mogelijkheden.

Het royale woonhuis is gebouwd in 1984 en ligt op een riant perceel van bijna 600 m². Met drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid om extra (slaap)kamers in het souterrain te creëren, biedt deze woning volop ruimte voor een groot gezin, thuiswerkers of zelfs om een praktijk of kantoor aan huis te beginnen. Het souterrain is bijzonder ruim, met een oppervlakte van 7 x 9,70 meter en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals een kantoorruimte, hobbyruimte, fitnessruimte of zelfs een extra woonruimte.

Indeling van de woning.

Begane grond: Sfeervolle leefruimtes met licht en ruimte.

De centrale entree van de woning geeft toegang tot een hal met het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereik je de ruime L-vormige woonkamer. Deze is heerlijk licht dankzij de vele ramen en de grote schuifpui aan de achterzijde, die toegang geeft tot het zonnige dakterras op het zuiden. Op de vloer liggen natuurstenen tegels, die een tijdloze en elegante uitstraling geven. De hout gestookte designkachel in de woonkamer zorgt voor extra warmte en een gezellige sfeer tijdens koude winteravonden.

De moderne keuken is direct verbonden met de woonkamer en heeft een schiereiland met kasten en lades aan beide zijden, wat veel opbergruimte biedt. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur: een 5-pits keramische kookplaat, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasmachine, een combi-oven, een rvs-afzuigkap en een Grohe kokend waterkraan. Het natuurstenen aanrechtblad wordt prachtig verlicht door twee grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken waar je via een vaste trap naar het souterrain kunt en een deur naar het dakterras vindt.

Souterrain: Een multifunctionele ruimte met vele mogelijkheden.

Het souterrain is een verrassend grote en multifunctionele ruimte van maar liefst 66 m². Hier is momenteel een kantoorruimte ingericht van 7 x 4 meter, ideaal voor thuiswerken of het ontvangen van klanten. Daarnaast biedt het souterrain een royale werkruimte met werkbank, een berging en de aansluitingen voor witgoedapparatuur. Een belangrijk voordeel is de toegang van buitenaf: twee brede openslaande deuren maken het mogelijk om bijvoorbeeld een auto, boot, motor of andere grote zaken naar binnen te rijden. Dit maakt het souterrain zeer geschikt voor verschillende doeleinden, van hobbyruimte, werkplaats tot opslagruimte.

Eerste verdieping: Royale slaapkamers en comfortabele badkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie verrassend ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de westkant is bijzonder groot, beschikt over diverse kasten onder het dak en heeft een balkon waar je kunt genieten van het uitzicht. De slaapkamer aan de noordkant heeft een brede dakkapel, wat zorgt voor extra licht en ruimte. De derde slaapkamer aan de oostkant is voorzien van een charmante loft die perfect is voor kinderen om in te slapen of te spelen. De badkamer aan de achterzijde van de woning is ruim opgezet en beschikt over een ligbad met douche, een wastafelmeubel en een toilet. Dankzij de dakkapel is er veel licht en ruimte gecreëerd.

Tweede verdieping: Praktische zolderberging.

De tweede verdieping bestaat uit een royale zolderberging, verdeeld over twee delen. Deze biedt veel opbergruimte voor bijvoorbeeld koffers, seizoensspullen en andere zaken die je niet dagelijks nodig hebt.

Buitensituatie: Riante tuin en praktische bijgebouwen.

De tuin rondom de woning is ideaal voor liefhebbers van buitenleven en tuinieren. Vanuit de woonkamer is het dakterras op het zuiden toegankelijk, dat uitkijkt op de beschutte tuin aan de zuid- en oostkant van de woning. Deze tuin is fraai aangelegd met een terras, diverse beplantingen en struiken, waardoor het een fijne plek is om te ontspannen. De garage van 3,90 x 7,50 meter is vanaf eigen terrein bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor een auto, fietsen, tuingereedschap en zelfs een boot op een trailer. Bovendien kun je rondom de woning lopen, wat extra gemak biedt.

Belangrijke kenmerken en extra’s.

- Artist Impressions zijn toegevoegd aan de fotoreeks om een beeld te geven van de mogelijkheden voor inrichting.
- Deze woning biedt uitstekende mogelijkheden voor een kantoor of praktijk aan huis, met de optie om nog meer kamers te creëren in het souterrain.
- Het perceel heeft veel parkeerruimte op eigen terrein, en de garage biedt extra opslagmogelijkheden.
- De tuin is omheind met een elektrisch bedienbaar smeedijzeren hekwerk voor extra veiligheid en automatische tuinverlichting.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en heeft energielabel C.
- Het buitenschilderwerk is in 2022 professioneel door vak schilders uitgevoerd.
- De woning is uitgerust met een moderne alarminstallatie die is aangesloten op een meldkamer en voorzien van meerdere rookmelders.
- Groot buitenterras grenzend aan de woonkamer.
- De genoemde prijs is een indicatie prijs, ervaring leert ons dat de woning wellicht voor een hoger bedrag verkocht gaat worden.

De locatie: Een opkomend dorp met alle gemakken en vele recreatiemogelijkheden binnen handbereik.

Maurik is een charmant en groeiend dorp in de Betuwe met ongeveer 4.700 inwoners. Het dorp biedt een divers aanbod aan voorzieningen, zoals twee basisscholen, een BSO, kinderfysiotherapie, een supermarkt, een dokterspraktijk met apotheek, een tandartspraktijk, diverse sportverenigingen en een wekelijkse markt op het gezellige Dorpsplein. Voor liefhebbers van watersport zijn er twee jachthavens bij het Eiland van Maurik, op slechts vijf minuten fietsen. De locatie is goed bereikbaar: binnen 10 minuten zit je op de A15, en de A2 is binnen 15 minuten bereikbaar.

Kortom, dit vrijstaande woonhuis biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een royale woning met mogelijkheden voor wonen en werken, gelegen in het hart van een levendig en groeiend dorp. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door de ruimte, de indeling en de veelzijdigheid van deze woning!

Wilt u deze unieke woning bezichtigen? Bel of mail naar ons kantoor, “De Vliegende Makelaar” leidt u graag rond en zal u alles over de omgeving kunnen vertellen. Unieke actie bij “De Vliegende Makelaar”, iedere bezichtiger ontvangt een waardebon van maximaal € 1000,00 ter besteding van één van onze diensten. Alle voorwaarden worden u per mail verstuurd.

Kenmerken:
- Zeer ruim perceel.
- Veel woonruimte met mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld werken of praktijk aan huis.
- Dorpsgevoel ten top.
- Grote steden Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen makkelijk aanrijd baar, centraal in Nederland.
- Maurik heeft ondanks het idyllische karakter vele voorzieningen.
- Vele recreatie en watersport mogelijkheden.
- Vele wandel en fiets mogelijkheden in het Rivierenland met Amerongen en Wijk bij Duurstede in de buurt.
- Fantastische ligging.
- Diverse pontjes voor leuke overtochten in de omgeving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 779
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Openhaard Ja
BouwjaarCV 1999
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 546
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Drive in woning Ja
Parkeerkelder Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 779
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Openhaard Ja
BouwjaarCV 1999
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 546
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Drive in woning Ja
Parkeerkelder Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Internetmakelaars Schagen