Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale twee-onder-een-kapwoning met een prachtige afwerking en zonnepanelen!

Geniet van luxe en comfort in deze moderne, prachtig afgewerkte twee-onder-een-kapwoning, gelegen op een perceel van 280 m². Met een lichte en ruime woonkamer, een grote woonkeuken voorzien van hoogwaardige apparatuur en openslaande deuren naar de tuin, biedt deze woning alles wat je zoekt. De woning beschikt over maar liefst zes ruime slaapkamers verdeelt over twee verdiepingen, een luxe badkamer en een grote garage en een heerlijk zonnige achtertuin met overkapping. Ideaal voor gezinnen die ruimte en stijl waarderen, met een extra voordeel van duurzame zonnepanelen.

De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt met tal van voorzieningen binnen handbereik. Supermarkten, scholen en sportfaciliteiten zijn allemaal op loopafstand. Bovendien is de bereikbaarheid uitstekend dankzij de nabijgelegen uitvalswegen en het openbaar vervoer, waardoor je eenvoudig naar omliggende steden kunt reizen.

Indeling

Begane grond
Je betreedt de woning via de overkapte voordeur en komt in een lichte entreehal voorzien van een mooie strekkende plavuizenvloer met hoge plint. Hier bevindt zich de meterkast, een garderobe, het toilet en de trap naar boven. Vanuit de hal krijg je toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is heerlijk licht en prachtig afgewerkt, met een ruime zithoek die profiteert van grote raampartijen en een mooie erker. Richting de woonkeuken is er voldoende ruimte voor een grote eethoek. De open keuken beschikt over een plafondhoge raampartij met openslaande tuindeuren, en een modern licht keukenmeubel, een spoeleiland en een ingebouwde wandkast. Je hebt hoogwaardige apparatuur tot je beschikking, zoals een breed fornuis met grillplaat (Boretti), netjes weggewerkte afzuigkap, een vaatwasser en een Quooker, die zorgen voor dagelijks gemak. Het composieten werkblad zorgt zowel voor veel werkruimte als een mooi contrast. De trapkast leent zich uitstekend voor je voorraad. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken met inbouwkast, en een achterdeur naar de achtertuin en toegang tot de inpandige garage.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping leidt een ruime, lichte overloop met strekkende pvc-vloer naar drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. Twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn ruim en keurig afgewerkt en voorzien van een aangename lichtinval. De hoofdslaapkamer is daarnaast uitgerust met een walk-in closet. De badkamer is zeer ruim en licht, met een betonlook vloertegel. Hier kun je genieten van een ligbad, een inloop regendouche, een wastafelmeubel met dubbele waskom en geïntegreerde kranen, en van vloerverwarming.

Tweede verdieping
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar je drie extra slaapkamers vindt. De slaapkamer aan de voorzijde is royaal en heeft een dakkapelletje. De overige twee slaapkamers, gelegen aan de achterzijde, zijn ook ruim en aangenaam licht, met dakramen en extra opbergruimte achter het knieschot. Eén van deze kamers biedt toegang tot een bergzolder met vide.

Buitenruimte
Aan de voorzijde tref je een voortuin met een groen aanzicht en parkeergelegenheid op je eigen oprit. De nette inpandige garage is voorzien van openslaande deuren. De achterzijde van de woning beschikt over een ruime, fraai aangelegde tuin, compleet met een royaal terras grenzend aan de woning, een berging en een grote sfeervolle overkapping voor lange avondjes buiten.

Algemene gegevens
- Type woning: twee onder een kap
- Bouwjaar: 2015
- Aantal kamers: 7
- Aantal slaapkamers: 6
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op eigen terrein
- Aanwezig: dakkapel/berging/garage
- Ligging tuin:
- Tuin bereik: voor

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: CV ketel, Valliant 2015
- Verwarmvoorziening: CV ketel, Valliant 2015
- Vloerverwarming: aanwezig
- Zonnepanelen: 12 stuks
- Voorzieningen: hybride warmtepomp
- Mechanische ventilatie: ja
- Isolatie: volledig
- Dubbel glas: HR +
- Glasvezel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 680
Aantal verdiepingen 5

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 280
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Tuin breedte 10
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 680
Aantal verdiepingen 5

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 70
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 280
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7
Tuin breedte 10
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Opheusden