Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmante tweekapper met prachtige tuin en veel leefruimte

Gelegen aan de Herenstraat 102 te Rhenen biedt deze royale twee-onder-een-kapwoning alles wat u zoekt: een woonoppervlakte van 162 m² op een perceel van maar liefst 563 m², vijf ruime slaapkamers, en een riante groene 25 meter diepe achtertuin met volop privacy. De woning behoort tot een van de aantrekkelijkste in de buurt, door haar moderne keuken en de ruime indeling met veel lichtinval. Daarnaast biedt de woning veel extra comfort met parkeergelegenheid op eigen terrein, een vrijstaande extra grote garage, kantoorruimte, royale kelderruimte, twee grote bergingen en een grote bergzolder.

Rhenen staat bekend om zijn charmante karakter en is geliefd bij gezinnen en rustzoekers. Diverse supermarkten, gezellige restaurants en winkels liggen op korte afstand van uw nieuwe woning. Voor de natuurliefhebber zijn wandelroutes door de bossen en de uiterwaarden binnen handbereik. Rhenen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij diverse bus- en treinverbindingen en bovendien zijn de uitvalswegen eenvoudig te bereiken, wat zorgt voor een uitstekende ontsluiting naar omliggende steden. De woning ligt op 3 minuten lopen van het NS station.

Begane grond
Bij binnenkomst via de vestibule treedt u toe tot de lichte en ruime hal, voorzien van een authentieke tegelvloer en lichte wanden. Hier vindt u een garderobe en toegang tot een grote kelder, een licht kantoor, het moderne toilet, de woonkamer en de keuken.

De doorzonwoonkamer biedt veel ruimte en licht dankzij de grote raampartijen met twee deuren naar de achtertuin. De massief essenhouten vloer zorgt voor een warme uitstraling. Een houtkachel centraal in de woonkamer verhoogt het woongenot. In de L-vormige woonkamer is genoeg ruimte voor een gezellige zit- en eethoek.

De keuken is absoluut een droom voor de hobbykok. Deze ruime keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur waaronder een zes pits gaskookplaat, afzuigkap, een oven, een magnetron, een koelkast en een Quooker. Daarnaast vindt u een koffiecorner, veel opbergruimte in ruime lades en aan weerszijden Belgisch hardstenen aanrecht met volop werkruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de eerste berging die doorgang biedt naar een tweede berging, waar de witgoedaansluitingen zijn gesitueerd.

Op de begane grond is een kantoorruimte wat de woning ideaal maakt voor thuiswerken en tevens te gebruiken is als hobbyruimte. Het kantoor is voorzien van een warme vloerbedekking, fijne raampartij en inbouwkast. Hier is, naast de wifi, een glasvezelaansluiting voor supersnel internet. Er is ook een ruime kelder aanwezig die bestaat uit drie gedeeltes. De eerste 'koude kelder' is ideaal voor het opslaan van etenswaren. De tweede 'warme kelder' is door de bewoners gebruikt als muziekrepetitieruimte waarvoor deze is geschilderd en voorzien is van een laminaatvloer. In de derde ruimte staat staat de verwarmingsinstallatie.

Eerste verdieping
Via de ruime overloop bereikt u vijf slaapkamers en de badkamer. De overloop, voorzien van een bijzondere raampartij die zorgt voor sfeervolle ambiance, leidt naar drie slaapkamers aan de achterzijde en twee aan de voorzijde. De royale hoofdslaapkamer heeft drie inbouwkasten en een grote raampartij. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, grote raampartijen en een prettige lichtinval. Vier van de vijf kamers beschikken over één of twee inbouwkasten, en drie kamers zijn uitgerust met een eigen wasbak. De badkamer is voorzien van modern tegelwerk, een ligbad, een separate douche, een Belgisch hardstenen blad met waskom en een hangend toilet.

Tweede verdieping
Een deel van de vliering over de lengte van het huis op de tweede verdieping is toegankelijk via één van de slaapkamers die hiervoor een vide heeft. Hier bevindt zich een mooie ruimte voorzien van een dakraam, laminaatvloer en voldoende lichtinval die gebruikt kan worden als slaap- en speelkamer. Samen met ruimte op de eerste verdieping is dit een bijzondere ruime (kinder)kamer.
De rest van de vliering is als opbergzolder bereikbaar met een vlizotrap vanuit een andere slaapkamer.

Buitenruimte
De voorzijde van de woning beschikt over een voortuin met een groen aanzicht en een oprit die ruime parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto’s. De achterzijde is voorzien van een grote, 25 meter diepe tuin die groen is aangelegd en voor veel privacy zorgt dankzij volwassen beplanting en het ontbreken van achterburen. Het royale terras aan de woning is uitgerust met een zonnescherm en een gezellige zitkuil biedt extra ontspanningsruimte. De tuin biedt toegang tot alle bergingen, de vrijstaande garage en er is een handige achterom via de oprit.

Met deze woning krijgt u niet alleen een fantastisch ruim huis, maar ook een geweldige leefomgeving. Ideaal voor gezinnen, werkenden en natuurliefhebbers.

- Type woning: Twee-onder-een-kapwoning
- Bouwjaar: 1958
- Aantal kamers: 7
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op eigen terrein en openbaar parkeren
- Aanwezig: berging/garage
- Ligging tuin: noord
- Tuin bereik: achter/opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Badgeiser Vaillant (2007)
- Verwarmvoorziening: Heteluchtverwarming Brink Furore B26VRX gasgestookt (1993), houtkachel Nestor Martin IT 33 (2008)
- Voorzieningen: buitenzonwering/kelder/vliering
- Mechanische ventilatie: aanwezig in badkamer
- Isolatie: dak/muur
- Dubbel glas: deels HR, deels HR+ en deels HR+++
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout


WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 728
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 275
Tuin voor Ja
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 563
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 11
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 728
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 275
Tuin voor Ja
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 563
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 11
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij