Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een geliefde locatie, in een rustige woonomgeving staat deze riante 2-onder-1-kapwoning met souterrain, eigen oprit, vrijstaande garage en heerlijke tuin te koop.

Een sfeervolle, goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning uit 1976 wacht op u aan het Ruiterpad 2 in Achterberg/Rhenen. Deze woning biedt alles wat u nodig heeft: een lichte open woonkamer, een instapklare keuken en badkamer, 4 ruime slaapkamers en een grote en veelzijdige kelderruimte. De kelderruimte geeft u vele mogelijkheden zoals het creëren van extra slaapkamers, het houden van kantoor aan huis of het hebben van vele praktische hobbyruimte. Verder beschikt de woning over een zonnige tuin met een praktische garage. Ook de garage beschikt over een kelder en derhalve over veel bergruimte. Met een royale gebruikersoppervlakte van 168m² en een overige inpandige ruimte van ca. 38 m2 biedt dit huis alle ruimte om het tot uw droomhuis te maken. Hier woont u rustig, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Gelegen in een rustige buurt, bevindt Ruiterpad 2 zich centraal gelegen in Achterberg en op slechts enkele minuten van het centrum van Rhenen. In Achterberg vindt u alle dagelijkse voorzieningen en in het centrum van Rhenen zijn diverse gezellige winkels en horecagelegenheden aanwezig. Voor gezinnen zijn er scholen en sportclubs in de directe omgeving, allemaal binnen loop- of fietsafstand. Met uitstekende openbaar vervoersverbindingen en snelle toegang tot uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem, en andere steden, is de locatie ideaal voor wie zowel rust als bereikbaarheid zoekt. In de buurt kunt u tevens genieten van prachtige natuur, waaronder de nabijgelegen Utrechtse Heuvelrug.

Entree:
De eigen oprit leidt u naar de ingang van de woning, waar u bij binnenkomst in een ruime hal arriveert. Deze hal biedt voldoende ruimte voor een kapstok of een opbergmeubel en geeft toegang tot de toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping en de kelderruimte, en de royale woon- en eetkamer. De indeling van de hal is praktisch en is goed onderhouden.

Woon- en eetkamer:
Vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer, het kloppend hart van de begane grond. De grote ramen laten het daglicht volop binnen, wat een aangename sfeer creëert. De open indeling biedt talloze mogelijkheden om zowel een gezellige zithoek als een royale eethoek in te richten. De eetkamer zelf is ruim genoeg om een 6-persoons eettafel te plaatsen, waardoor er altijd genoeg plaats is voor al uw gasten.

Keuken:
In het verlengde van de woon- en eetkamer vindt u de halfopen keuken. Deze is voorzien van een langwerpig aanrechtblad met moderne inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een ingebouwde ovencombinatie, een koelkast, een vaatwasmachine en een spoelbak. De slimme indeling van lades en kastjes zorgt voor volop opbergruimte. Hiermee is de keuken instapklaar en van alle gemakken voorzien.

1e verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping, waar zich drie ruime slaapkamers en de badkamer bevinden. De overloop biedt toegang tot alle kamers en is prettig ruim van opzet, zodat u makkelijk door de ruimte beweegt.

Slaapkamers:
Elke slaapkamer is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een bed en een bureau of opbergmeubel. Ze worden allen voorzien van veel natuurlijk lichtinval, wat een frisse en lichte uitstraling geeft. Twee van de slaapkamers beschikken bovendien over ingebouwde kastruimte, ideaal voor extra bergruimte. De slaapkamer aan de achterzijde grenst direct aan het dakterras, een perfecte plek om de dag rustig te beginnen.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen moment. Een ruime douchecabine, een comfortabel ligbad, een wastafel met spiegel, en een praktisch opbergmeubel zijn allemaal aanwezig. Daarnaast is de badkamer uitgerust met een zwevend toilet.

2e verdieping:
Een vaste trap leidt naar de 2e verdieping, waar zich nog een ruime vierde slaapkamer bevindt. Ook deze kamer is goed onderhouden en biedt veelzijdige gebruiksmogelijkheden; ideaal als logeerkamer, thuiskantoor of hobbyruimte. De witgoedaansluiting is hier eveneens aanwezig. Ondanks het schuine plafond is de stahoogte comfortabel, wat zorgt voor een prettige leefruimte.

Kelderruimte:
De trap in de hal geeft toegang tot de kelderruimte, een extra troef van deze woning. Hier bevinden zich meerdere multi-inzetbare ruimtes, ideaal voor opslag of als hobby- en werkruimte. De ingebouwde kastruimtes bieden extra opbergmogelijkheden en maken deze kelder een waardevolle aanvulling op de woning.

Buitenruimte:
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin, een heerlijke plek om te ontspannen. Het terras, dat direct aan de woning grenst, is groot genoeg voor een loungeset of buitentafel, waar u in de zon kunt genieten. De tuin is deels bestraat, maar biedt ook veel groen, wat zorgt voor een rustige en natuurlijke sfeer. Daarnaast is er een garage die vanuit de riante oprit toegankelijk is en volop ruimte biedt voor opslag of voor het stallen van een auto of fietsen. De garage beschikt over een ruime kelder die zorgt voor veel extra bergruimte.


Algemene gegevens
- Type woning: 2-onder-1-kapwoning
- Bouwjaar: 1976
- Aantal kamers: 5 (daarnaast zijn er 3 extra ruimtes aanwezig in het souterrain)
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: Op de eigen oprit, in de garage en in de directe omgeving aanwezig
- Aanwezig: eigen oprit, garage, balkon en souterrain
- Ligging tuin: noordoost
- Tuin bereik: de woning, de garage en een achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Vaillant, bouwjaar 2014
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Vaillant, bouwjaar 2014
- Vloerverwarming: aanwezig in de hal, woonkamer, keuken en badkamer
- Zonnepanelen: niet aanwezig
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak-, spouw- en vloerisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 729
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 121
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 252
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 11
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 168
Inhoud woonhuis 729
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 121
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 252
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 11
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij