Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek de charme van de Cuneraweg 188A in Rhenen, een vrijstaande recreatiewoning die direct het gevoel van thuiskomen geeft. Zodra je de oprit opdraait zie je de carport die leidt naar de entree van het huis. De woonkamer is een plek waar een knusse haard en een erker samen zorgen voor de perfecte setting voor een relaxte avond. En vergeet de slaapkamer niet, waar je over een dakkapel beschikt. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan, maak van deze woning jouw thuis!

De buurt staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en uitstekende voorzieningen. Van groene parken tot lokale winkels, alles ligt binnen handbereik. De bereikbaarheid is uitstekend, met vlotte verbindingen naar zowel het openbaar vervoer (bushaltes) als de snelweg (N225 en N233), waardoor dit de perfecte plek is voor zowel avonturiers als rustzoekers.

Begane grond
De woning is via een eigen oprit met carport te betreden. Je komt binnen in een hal, welke naar een keuken leidt. Deze keuken is uitgerust met donkere keukenkasten en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en inbouw koel-/vriescombinatie. Via de keuken kunt u naar de bijkeuken en woonkamer.

Deze woonkamer met zijn centrale haard en sfeervolle erker, nodigt uit tot eindeloze gezelligheid en ontspanning. Hier kun je je avonden doorbrengen met boeken, films, of in goed gezelschap, terwijl de tuindeuren je de vrijheid geven om de buitenlucht op te zoeken. Vanuit hier zijn ook een eerste verdieping en badkamer te betreden.

De badkamer is afgewerkt met beige vloertegels en lichte wandtegels en voorzien van een vast toilet, wastafel en douche.

Eerste verdieping
De slaapkamer op de eerste verdieping is ideaal dankzij de dakkapel die zowel ruimte als natuurlijk licht biedt. Hier kun je heerlijk tot rust komen, of je nu wakker wordt met de zonsopgang of je terugtrekt voor een middag lezen.

Bijgebouw
Een apart bijgebouw dient als berging en is absoluut geen gastenverblijf of woonruimte. Het bijgebouw mag niet bewoond worden of als B&B of als verhuurobject gebruikt worden. Er zal mogelijk zelfs een voorziening moeten worden verwijderd om het niet als bovengenoemde punten te gebruiken. De handhaving Gemeente Rhenen is hiervan op de hoogte en zal ook het op de handhavingslijst plaatsen.

Buitenruimte
De achtertuin is rijk aan volwassen groen en biedt ruimte voor zowel ontspanning als vermaak. Hier kun je namelijk genieten van zomerse barbecues of rustige momenten in de natuur. Ook kun je vanuit hier een berging betreden.

Momenteel heeft de woning een recreatieve bestemming. Mocht u een wijziging willen aanvragen naar een permanente bestemming, dan zult u een omgevingsplan moeten wijzigen middels een omgevingswijziging bij de gemeente Rhenen.

LET OP! Het betreft een recreatiewoning en permanent wonen zal nu of in de toekomst niet toegestaan zijn. Het bijgebouw staat illegaal op het perceel en zal door koper verwijderd of gelegaliseerd moeten worden bij de Gemeente Rhenen. Omdat het een recreatiewoning betreft is de financiering anders dan normaal.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande recreatiewoning
- Bouwjaar: 1987
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: plek voor 2 auto's op eigen grond, waarvan één onder de carport
- Aanwezig: carport/dakkapel
- Ligging tuin: rondom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Vaillant geiser
- Verwarmvoorziening: middels twee gashaarden
- gashaard (moederhaard)
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: grotendeels
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 396
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 490
Tuin rondom Ja
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 396
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 490
Tuin rondom Ja
Garage carport Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij