Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Dit ruime en goed verzorgde appartement aan de Plantsoenstraat 47 in Rhenen is gelegen op de 2de verdieping en biedt een ideale combinatie van comfort en stijl. Met een knus balkon, een lichte woonkamer, een instapklare keuken, een moderne badkamer, en twee ruime slaapkamers heeft u hier alles wat u nodig heeft om zorgeloos te wonen. De totale gebruiksoppervlakte van 76m² biedt u volop ruimte en mogelijkheden. Bovendien is het appartement voorzien van een externe berging in de onderbouw. Het appartement beschikt over het beste van twee werelden namelijk, een liggen in het gezellige centrum van Rhenen en toch in een rustige woonomgeving.

De Plantsoenstraat bevindt zich in het sfeervolle centrum van Rhenen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Op korte afstand vindt u diverse supermarkten, gezellige winkels en eetgelegenheden. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor recreatie met nabijgelegen parken, sportclubs en fiets- en wandelroutes langs de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Ook scholen en kinderopvang zijn goed bereikbaar. De buurt is uitstekend verbonden met het openbaar vervoer; het treinstation van Rhenen ligt op loopafstand en er zijn diverse busverbindingen. Via de nabijgelegen uitvalswegen A12 en N233 bent u bovendien snel onderweg naar omliggende steden.

Indeling:

Entree:
Bij aankomst betreedt u het pand via de gezamenlijke entree aan de straatkant, waar de brievenbussen en intercomsystemen zich bevinden. Een trap of lift leidt u naar de 2de verdieping, waar de ingang van het appartement zich bevindt. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een verzorgde hal die door het hart van de woning loopt en toegang biedt tot alle ruimtes. De hal verbindt de slaapkamers, badkamer, en toiletruimte met de lichte woonkamer. Een prettige binnenkomer die meteen een warm gevoel geeft.

Woon- en eetkamer:
De woonkamer is het stralende middelpunt van deze woning. Door de open indeling heeft u volop mogelijkheden om uw eigen sfeer te creëren met een ruime zithoek en een gezellige eettafel. Grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de ruimte een frisse en uitnodigende uitstraling geeft. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het terras/balkon, waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

Keuken:
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de moderne keuken, die is uitgerust met een stijlvol L-vormig aanrechtblad. Deze keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast en spoelbak. De ruime opbergmogelijkheden in de diverse lades en kastjes maken de keuken praktisch.

Badkamer:
Grenzend aan de hal treft u de ruime, goed onderhouden badkamer aan. Deze badkamer is volledig betegeld met een combinatie van moderne vloer- en wandtegels en beschikt over een comfortabele inloopdouche. Een stijlvolle wastafel met spiegel en een handige handdoekradiator completeren het geheel. De badkamer is instapklaar en biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen start van de dag.

Slaapkamers:
Dit appartement beschikt over twee ruime en goed onderhouden slaapkamers. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een comfortabel bed, een bureau en extra opbergmeubels. De kamers zijn flexibel in gebruik; perfect voor een hoofdslaapkamer en een extra kamer die eventueel als werkruimte of logeerkamer kan dienen.

Buitenruimte:
Het terras/balkon biedt een heerlijke buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten van de omgeving. Dit knusse terras is de ideale plek om van de zonuren te genieten, met voldoende ruimte voor een loungeset of een buitentafeltje. Een zonnescherm biedt schaduw op warme dagen, zodat u altijd comfortabel kunt zitten. Toegankelijk vanuit de woonkamer maakt deze buitenruimte uw woning compleet.

Externe berging:
Tot slot beschikt het appartement over een externe berging in het gebouw. Deze handige ruimte biedt voldoende plek voor het opbergen van uw fietsen, gereedschap, of andere spullen die u niet dagelijks nodig heeft. Zo houdt u uw woning opgeruimd en overzichtelijk.

Algemene gegevens
- Type woning: 3-kamerappartement
- Bouwjaar: 1983
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: in de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig.
- Aanwezig: balkon en berging in de onderbouw
- Ligging balkon: west
- Balkon bereik: via de woonkamer

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Intergas, bj 2023
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Intergas, bj 2023
- Zonnepanelen: niet aanwezig
- Voorzieningen: buitenzonwering aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel wordt aangelegd
- Kozijnen: hout/kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 254
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 254
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij