Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Ben je een starter op de woningmarkt of een eenpersoonshuishouden op zoek naar je eerste eigen plek? Dit appartement aan de Sprengenweg in Apeldoorn-West heeft alles wat je nodig hebt. Geniet van een royale woonkamer, een groene omgeving en het gemak van een lift in het gebouw. Met een energielabel B en een woonoppervlakte van 59 vierkante meter is dit appartement zowel praktisch als comfortabel. Wacht niet langer en ontdek of dit je nieuwe thuis kan worden. Tevens is het appartement voorzien van een garage en een parkeerplaats met carport.

HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
- Garage
- Parkeerplaats + carport
- Starters appartement: Ideaal voor eenpersoonshuishoudens en starters.
- Apeldoorn-West: Gelegen in een geliefde wijk.
- Groene omgeving: Rustig en natuurlijk, perfect om te ontspannen.
- Met lift: Geen gesjouw met zware spullen.
- Royale woonkamer: Ruim en licht, ideaal om te wonen.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Je komt thuis in een rustig en groen deel van Apeldoorn-West, waar de Kometenstraat in een aangename buurt ligt. Dit appartement is perfect voor wie een rustige, maar toch centraal gelegen plek zoekt. Met een energielabel B hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten, wat dit appartement ook nog eens duurzaam maakt.

Bij binnenkomst voel je je direct thuis. De hal geeft toegang tot de kamers. De royale woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen, wat zorgt voor een uitnodigende sfeer. Hier kun je na een lange dag heerlijk ontspannen of vrienden ontvangen. De keuken is functioneel, maar heeft wel liefde en aandacht nodig.

De slaapkamer is een rustige plek waar je je goed kunt terugtrekken. Er is genoeg ruimte voor een comfortabel bed en een kledingkast. De badkamer is praktisch ingericht met een douche en een wastafel.

OMGEVING
Dit appartement bevindt zich op een schitterende locatie, aan de noordwestelijke zijde van Apeldoorn. Omgeven door rustige, groene omgevingen. Het gebied is uitermate geschikt voor wandelaars, hardlopers en fietsers, dankzij de nabijheid van de bossen en het paleispark van Het Loo. Een scala aan faciliteiten, waaronder scholen, sportcentra en theaters, bevindt zich in de directe omgeving. Bovendien is de binnenstad van Apeldoorn met haar levendige terrassen en winkelstraten binnen tien minuten fietsafstand bereikbaar. Met eenvoudige toegang tot de snelwegen A1 en A50 is de locatie van deze woning ideaal voor pendelaars.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 194

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 194

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn