Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDEAAL APPARTEMENT VOOR STARTERS
Ben jij een starter op de woningmarkt of een stel op zoek naar een nieuw thuis? Dit hoekappartement in het Staatsliedenkwartier biedt precies wat je nodig hebt. Met twee balkons, een centrale ligging, en twee slaapkamers is dit appartement zowel praktisch als sfeervol.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
- Hoekappartement: Extra lichtinval door de ligging op de hoek.
- Ideaal voor starters: Perfect voor jonge professionals of stellen.
- Twee balkons: Geniet van zowel de ochtend- als avondzon.
- Centrale ligging: Winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand.
- Twee slaapkamers: Handig als werk- of logeerkamer.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Dit hoekappartement van 68 vierkante meter heet je welkom met zijn warme sfeer en praktische indeling. Bij binnenkomst kom je in een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer is het hart van de woning en door de hoekligging geniet je hier van veel lichtinval, wat een open en ruimtelijk gevoel geeft.

De twee balkons zijn echt een pluspunt. Het oostelijk balkon is ideaal voor je ochtendkoffie terwijl je de dag rustig opstart, terwijl je op het westelijk balkon heerlijk kunt ontspannen met een drankje aan het einde van de dag. De keuken is compact maar efficiënt ingericht, voorzien van alle benodigde apparatuur om lekker te kunnen koken.

Met twee goed bemeten slaapkamers biedt dit appartement genoeg ruimte voor een werk- of logeerkamer naast je eigen slaapkamer. De badkamer is netjes en functioneel, met alles wat je nodig hebt om de dag fris te beginnen.

Uiteraard beschik je over een eigen berging in de onderbouw.

OMGEVING
Deze woning is gelegen in het Staadsliedenkwartier in Apeldoorn-Zuid. De locatie is ideaal, zo ligt een breed scala aan voorzieningen op loop- of fietsafstand. Het NS-station is eveneens nabijgelegen. Bovendien ligt een buurtwinkelcentrum op korte afstand waar je terecht kunt voor onder meer de dagelijkse boodschappen.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Dit hoekappartement in het Staatsliedenkwartier combineert comfort en een prima locatie. Met twee balkons voor elke zonliefhebber, een centrale ligging met allerlei voorzieningen in de buurt, en twee handige slaapkamers is het ideaal voor starters en stellen. De lichte woonkamer en moderne keuken maken het een fijne plek om thuis te komen. Of je nu geniet van de nabijheid van het park of de levendigheid van de stad, dit appartement biedt het allemaal. Mis deze kans niet en plan je bezichtiging vandaag nog!

Een ideale mix van comfort en stadsleven wacht op jou. Grijp je kans en ontdek jouw nieuwe thuis!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 226

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 226

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn