Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in je nieuwe thuis, een oase van rust en comfort in de levendige wijk Hatert. Dit prachtige en ruime appartement is ideaal voor iedere doelgroep. Met twee ruime balkons die uitkijken op het groen, biedt deze woning een perfecte harmonie tussen binnen en buiten. Het geheel is gelijkvloers, waardoor het uitermate geschikt is voor wie mobiliteit op prijs stelt. Bovendien ligt alles wat je nodig hebt, van de huisarts tot de supermarkt, op loopafstand.

HOOFDGEGEVENS VAN DE WONING

Prachtig en ruim appartement: Geniet van 100 vierkante meter aan woonoppervlakte, zorgvuldig ontworpen.
Twee balkons: Ontspan op je eigen buitenruimte met een prachtig uitzicht op het groen.
Uitkijk op het groen: Word elke ochtend wakker met een rustgevend uitzicht.
Alles gelijkvloers: Geen trappen of ongemakken, perfect voor eventueel de senioren onder ons.
Zeer verzorgd appartement: Modern, schoon en klaar om direct in te trekken.
3 kamer appartement: Ruimte genoeg voor diverse indelingsmogelijkheden.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stel je een leven voor zonder de dagelijkse rompslomp van het onderhoud van een groot huis. Dit prachtige en ruime appartement biedt precies dat, met zijn 100 vierkante meter woonoppervlakte die uitnodigt tot comfortabel wonen. Het is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een toevluchtsoord waar elke dag een vakantie lijkt.

Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door een uitnodigende hal die toegang biedt tot de verschillende kamers. De woonkamer is ruim en licht, dankzij de grote ramen die een prachtig uitzicht op het groen bieden. Hier is het heerlijk genieten van een kop koffie terwijl je de vogels hoort fluiten en de bladeren ziet ritselen in de wind.

De twee balkons zijn een van de absolute hoogtepunten van dit appartement. Ze bieden een serene plek om te zitten en te ontspannen, of het nu gaat om een zonnige ochtend of een rustige avond. Hier kun je je laten meevoeren door de schoonheid van de natuur, zonder de drukte van het dagelijks leven.

De keuken is modern en volledig uitgerust, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De indeling is zo ontworpen dat alles binnen handbereik is, ideaal voor wie van koken houdt zonder te veel heen en weer te moeten lopen.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte. De derde kamer kan naar eigen wens worden ingericht als logeerkamer, kantoor of hobbyruimte, afhankelijk van jouw behoeften.

De badkamer is een oase van luxe met moderne afwerkingen en veel ruimte om je dagelijkse routine een beetje extra flair te geven. Ook hier is alles gelijkvloers, wat het leven een stuk gemakkelijker maakt.

Wat dit appartement echt bijzonder maakt, is de zorg waarmee het is onderhouden. Elk detail, van de verf op de muren tot de vloeren, is met liefde en aandacht verzorgd. Dit is een plek waar je je direct thuis voelt, zonder dat er nog iets aan hoeft te worden gedaan.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt het appartement zich op een centrale locatie. Binnen een paar minuten wandel je naar de huisarts, apotheek en supermarkt. Dit maakt het dagelijks leven een stuk eenvoudiger en comfortabeler, vooral wanneer alles zo dichtbij is.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 328

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 328

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen