Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de wijk 't Broek in Lindenholt ligt deze goed onderhouden tussenwoning.

Deze woning is aan de voorkant uitgebouwd, wat de woonkamer heerlijk ruim maakt. Er zijn 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en een ruime achtertuin met achterom. Alle faciliteiten liggen in de wijk. Er zijn onder andere diverse winkels, scholen en speelvoorzieningen voor kinderen als ook een kinderboerderij. Door de goede ligging zijn de uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken. Ook het openbaar vervoer ligt binnen handbereik. Er is een bushalte op loopafstand en de trein stopt op Station Dukenburg, op enkele fietsminuten. Hier zijn ook een groot winkelcentrum en woonboulevard te vinden. Deze woning heeft energielabel B.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: weijbroekweg8.nl

INDELING

Begane grond: Entree met meterkast en garderobe en middels een taatsdeur toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer heeft een fraaie beukenhouten parketvloer, strak gestucte wanden en plafond en er is veel lichtinval door de grote raampartijen. Verwarming zowel via radiatoren als een sfeervolle gashaard. Aan de achterzijde middels openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin. In het midden van de woning gelegen hal is het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Aan de achterkant ligt de moderne keuken uit 2015 welke is voorzien van een groot 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven. Tevens aan de achterzijde nog een extra loopdeur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer en hebben houten kozijnen met dubbele beglazing. De moderne badkamer (2022) is voorzien van ligbad, douche, wastafel, toilet en designradiator. Op de overloop is tevens een ruime inbouwkast gemaakt.

2e verdieping: Ruime voorzolder met de wasmachine aansluitingen ,C.V. ketel en airco. Hier is ook de toegang tot het inpandige balkon / dakterras. Ruime vierde slaapkamer met houten vloer.

Tuin: Achter de woning ligt een ruime en verzorgde achtertuin van 13 meter diep met als blikvanger de mooie dakplataan. Achter in de tuin een stenen berging (9 m2) met daarvoor een fraaie houten overkapping (15 m2). De tuin heeft een afsluitbare achterom.

Over een woning als deze moet je eigenlijk niet lezen, dat moet je ervaren. Serieuze gegadigden nodigen wij dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit unieke object. Onze specialist voor deze woning is Kees Witlox. Hij maakt graag tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar 1988. - Woonoppervlak 120 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig) - 4 slaapkamers. - Energielabel B - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto’s - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 138

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 138

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars