Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een goede locatie in de geliefde wijk 'Hatertse Hei' dit 3-KAMER APPARTEMENT met 2 balkons, 2 slaapkamers, keuken, badkamer, separate toiletruimte, ruime privé berging (11 m2) in het souterrain en gezamenlijke tuin. In 2007 is het appartementencomplex gerenoveerd en onder andere voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag van het complex.

Tip: Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: pijlstaarthof16.nl

LIGGING

De Hatertse Hei staat bekend als een rustige en gewilde woonomgeving. Het Goffertpark is op loopafstand en het appartement ligt erg centraal t.o.v. het stadscentrum en station alsmede de universiteit en ziekenhuizen. Winkels, sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn op korte afstand aanwezig en aan de voor- en achterzijde van het appartement is voldoende parkeergelegenheid.

INDELING

Souterrain: Het souterrain is bereikbaar via het inpandige centrale trappenhuis en vanaf de straat via een toegangsdeur. Hier bevindt zich de privé berging van ca. 11 m2, welke is voorzien van elektra.

Entree complex: Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, beltableau, trapopgang naar de appartementen en toegang tot de bergingen in het souterrain.

Eerste verdieping: Entree, meterkast, toilet, inbouwkast. Woonkamer met veel lichtinval en toegang tot het zonnige balkon. Gesloten keuken (2005) met 4-pits gaskookstel en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de loggia met kast. Badkamer met douche. slaapkamer I met inbouwkast, slaapkamer II met wastafel en inbouwkast met daarin tevens de CV ketel (2022).

KENMERKEN

- Bouwjaar 1955. - Woonoppervlakte ca. 60 m2 - Inhoud 205 m3 - Zonnig balkon op het zuidwesten - Privé berging 11 m2 - Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met draaikiepramen met isolatieglas - Energielabel E - Actieve VvE (bijdrage 105,26 euro per maand) - Loopafstand van winkels en AH XL - Beleef de sfeer en bekijk de video en 360 graden foto's - Aanvaarding in overleg

Voor nadere toelichting en of afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u ons bellen 085-2220901 of e-mailen [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 205

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 60
Inhoud woonhuis 205

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars