Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN MALDEN – EEN DROOM VOOR JONG EN OUD

Stel je voor: een plek waar het gezinsleven bloeit, waar ruimte en comfort samenkomen en waar elk familielid zijn eigen plekje vindt. In het hart van Malden staat een vrijstaande woning te wachten op een nieuw hoofdstuk, perfect voor jonge gezinnen en diegenen die verlangen naar meer ruimte. Met een zonnige tuin, een thuiswerkplek en een levensloopbestendig ontwerp is dit huis een canvas voor jullie toekomst. Voeg daar een ruime garage aan toe en je hebt het perfecte plaatje.

DE HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

Vrijstaande Woning: Geniet van de luxe van een vrijstaand huis, waar privacy en ruimte hand in hand gaan.
Grote tuin aan bosrand: De ruime tuin op het zuid-oosten is een groene oase waar de zon de dagelijkse gast is.
Werk en Woon: De ideale combinatie van een comfortabele werkplek aan huis, voor de perfecte work-life balance.
Levensloopbestendig Wonen: Een huis dat met je meegroeit, aangepast aan alle fases van het leven.
Garage Grootte: Een ruime garage die niet alleen plaats biedt aan je auto, maar ook aan al je hobby's en opslagwensen.

EEN HUIS DAT VERHALEN VERTELT EN TOEKOMST SCHRIJFT

Loop met me mee door de voordeur van deze prachtige vrijstaande woning in Malden. Met een woonoppervlakte van maar liefst 182 vierkante meter is er ruimte in overvloed. De woonkamer baadt in het licht, dankzij de grote ramen die uitkijken op de tuin. Het is een plek waar de lach van kinderen weerklinkt en waar elke verjaardag een feest wordt.

De keuken is het hart van het huis, modern en uitgerust met alle gemakken die je je maar kunt wensen. Hier worden huiswerkopdrachten gemaakt aan de keukentafel, terwijl de geur van versgebakken koekjes zich verspreidt. De tuin, een paradijs op het zuid-oosten, nodigt uit tot lange zomeravonden en sneeuwpret in de winter. Het is een canvas voor je groene vingers en een speelparadijs voor de kids.

Voor de thuiswerkers onder ons is er een rustige werkplek gecreëerd, waar je ongestoord kunt zoomen en mailen. En als de dag ten einde loopt, biedt de levensbestendige inrichting van het huis comfort voor nu en zekerheid voor later. De ruime garage is een droom voor elke klusser of verzamelaar, met genoeg plek voor je gereedschap, fietsen en zelfs de cabrio die je jezelf ooit beloofd hebt.

HIGHLIGHTS IN HONDERD WOORDEN

Ontdek de vrijheid van een vrijstaand huis in Malden, waar elke dag een zonnestraal je woonkamer binnenvalt. De tuin op het zuid-oosten is een groene oase, perfect voor tuinfeesten en ontspanning. Thuiswerken wordt een genot met een speciaal ingerichte werkplek, terwijl de levensloopbestendige indeling van het huis zorgt voor comfort op elke leeftijd. De ruime garage biedt plaats voor je auto en al je dromen. Dit is een huis dat niet alleen ruimte biedt aan je gezin, maar ook aan je ambities, je passies en je toekomst.

EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT

Voel de warmte van de zon op je huid in de tuin, proef de zoetheid van het leven in de ruime keuken, en hoor het gelach van je kinderen in de woonkamer. Dit huis in Malden is een ervaring voor al je zintuigen. Ben je klaar om je eigen verhaal te schrijven in dit prachtige huis? Neem dan snel contact op en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis. Want zeg nou zelf, dit is toch de plek waar je altijd al van gedroomd hebt?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 673

Overige

Perceel oppervlakte 808
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 673

Overige

Perceel oppervlakte 808
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen