Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING: EEN NIEUWE STAP IN WONEN
Welkom bij je nieuwe droomhuis! Ideaal voor een tweepersoonshuishouden, dit prachtig verzorgde appartement boven het overdekte winkelcentrum biedt een perfecte balans tussen comfort en gemak. Met 5 kamers, 4 slaapkamers, en niet één, maar twee buitenruimtes, is dit de ideale plek om thuis te komen. Op loopafstand van de supermarkt en het bruisende centrum, combineert deze woning stedelijk wonen met een serene woonomgeving. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en luxe die deze maisonnette te bieden heeft.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- 5-kamer maisonnette: Ruimte in overvloed voor al je woonwensen.
- Zeer goed verzorgd: Instapklaar en tot in de puntjes onderhouden. 
- 4 slaapkamers: Ideaal voor gasten, een thuiskantoor, of een hobbyruimte.
- Toplocatie: Direct boven het overdekte winkelcentrum en op loopafstand van supermarkt en centrum.
- Balkon op zuidwesten en dakterras op het westen: Perfecte oriëntatie voor maximaal zonlicht.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING: Comfort EN GEMAK GEKOMEN IN ÉÉN PAKKET
Dit prachtige 5-kamer maisonnette appartement is de belichaming van comfort en stijl. Betreed de ruime woonkamer en laat je direct betoveren door de overvloed aan natuurlijk licht dat naar binnen stroomt via de grote ramen. De ruime opzet van de woning biedt eindeloze mogelijkheden voor inrichting. Denk aan een gezellige zithoek voor knusse avonden, een elegante eethoek voor diners met vrienden, en misschien zelfs een plek voor je favoriete leesstoel bij het raam.

De moderne keuken is een waar paradijs voor de kookliefhebber. Voorzien van  inbouwapparatuur en een strakke afwerking, maakt deze keuken het bereiden van maaltijden tot een waar genot. Van zondagse brunches tot uitgebreide diners, deze keuken inspireert je om je innerlijke chef de ruimte te geven.

De vier slaapkamers bieden voor elk wat wils. De master bedroom is een oase van rust met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een walk-in closet. De andere drie kamers kunnen perfect dienen als gastenkamer, thuiskantoor, of zelfs een fitnessruimte. De keuze is aan jou!

En dan de buitenruimtes! Het balkon op het zuidwesten is ideaal voor een zonnige ochtendkoffie of een rustige middag met een goed boek. In de avonduren tovert het dakterras op het westen met prachtige zonsondergangen de perfecte setting voor een glas wijn of een barbecue met vrienden.

De ligging van dit appartement is werkelijk ongeëvenaard. Boven het overdekte winkelcentrum heb je alle voorzieningen direct binnen handbereik. De supermarkt is op loopafstand, net als de gezellige boetiekjes en cafés in het stadscentrum. Of je nu snel boodschappen wilt doen of gewoon wilt genieten van een middagje winkelen, alles is binnen handbereik.

BALKON OP ZUIDWEST EN DAKTERRAS OP WESTEN
Het balkon op het zuidwesten en het dakterras op het westen bieden je de ideale plekken om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Of je nu graag de eerste zonnestralen opvangt in de ochtend of de dag afsluit met een adembenemende zonsondergang, deze buitenruimtes zijn er om aan al je wensen te voldoen. Het dakterras biedt niet alleen privacy, maar ook een fantastisch uitzicht over de omgeving, waardoor je je even helemaal kunt losmaken van de drukte van de stad.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Dit schitterende 5-kamer maisonnette appartement is perfect voor een tweepersoonshuishouden. Met vier ruime slaapkamers, twee balkons, en een prachtige afwerking, biedt het een ideale mix van luxe en comfort. De woonkamer baadt in het licht en de moderne keuken is een waar kookparadijs. Boven het overdekte winkelcentrum en op loopafstand van de supermarkt en het stadscentrum, geniet je van ultiem gemak. Het balkon op het zuidwesten en het dakterras op het westen bieden de perfecte plekken om te ontspannen en te genieten van de zon. Dit appartement is instapklaar en tot in de puntjes verzorgd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 310

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 310

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen