Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Penthouse met riant uitzicht op de Maas !

Ontdek dit instapklare, gloednieuwe appartement dat luxe en comfort perfect combineert op een unieke locatie aan de Maas. Gelegen op de tweede en derde woonlaag, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Met twee ruime slaapkamers, een woonkamer met hoog plafond, een moderne keuken, een luxe badkamer, een groot balkon, twee eigen parkeerplaatsen en een buitenberging, is dit een droomhuis op een idyllische locatie in Katwijk aan de Maas. Geniet van de rust en sereniteit van het leven midden in de natuur, zonder in te boeten op comfort. Bovendien is de woning gasloos en voorzien van energielabel A+. Er is zowel vloerverwarming als ook vloerkoeling. Met een totaal vloeroppervlak van 130 m² (woonoppervlak 81 m² door de schuine kanten van het dak), biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt.

Bekijk deze prachtige woning ook op de speciale website: everdineweerd11b.nl

LIGGING: Katwijk is een klein dorpje aan de Maas met 400 inwoners. De woning is gelegen op slechts 2,5 km van het centrum van Cuijk. Hier vind je alle voorzieningen, zoals basis- en middelbare scholen, kinderopvang, restaurants, winkels en een schouwburg en bioscoop. De woning is voorts gelegen op slechts 400 meter van de nieuwe fietsbrug over de Maas (‘De Maasover’), waardoor je over het snelfietspad tussen Cuijk en Nijmegen in slechts 20 minuten in Nijmegen bent, ideaal voor werk, studie of recreatie. Met een scala aan voorzieningen en recreatiemogelijkheden binnen handbereik, biedt deze woning het beste van twee werelden: rustig wonen aan het water met de levendigheid van de stad binnen handbereik.

INDELING

2e verdieping: - Via de gemeenschappelijke entree met trappenhuis bereik je de woning. - Ruime entree met dakraam, ideaal als werkplek. - Rechts de woonkamer met groot dakraam en schitterend uitzicht over de Maas, en een indrukwekkende plafondhoogte van ruim 4,5 meter. - Open keuken, volledig naar eigen wens in te richten, met toegang tot een ruim balkon van ca. 7 m², met prachtig uitzicht over de landerijen en de pittoreske kerk van Katwijk. - Links een gang met toegang tot een grote meterkast/bergkast, toilet, badkamer en beide slaapkamers. - Het toilet is voorzien van een zwevend closet en fonteintje. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting. - De slaapkamer aan de voorzijde biedt ook een schitterend uitzicht over de Maas en kan als kantoor gebruikt worden. - De grote slaapkamer aan de rechterzijde heeft twee dakramen. - De woning is afgewerkt met een hoogwaardige PVC-vloer en comfortabele vloerverwarming.

3e verdieping: Via de open, zwarte trap in de ruime entree bereik je de bovenste woonlaag, bestaande uit twee ruimtes met een nette PVC-afgewerkte vloer, Deze kunnen als bergruimte of logeerruimte worden gebruikt.

Duurzaamheid: Geniet van het comfort van vloerverwarming en een energiezuinige warmtepomp. Dit helpt niet alleen je ecologische voetafdruk te verkleinen, maar ook te besparen op energiekosten. De woning heeft energielabel A+ en biedt de mogelijkheid om zelf 8 zonnepanelen op het gezamenlijke dak te plaatsen.

VvE: Dit landhuis is recent getransformeerd naar vijf wooneenheden (twee benedenwoningen, drie appartementen op de 1e en 2e woonlaag), die samen een VvE vormen. De makelaar vertelt je hier graag meer over tijdens een bezichtiging. Er zijn nog twee wooneenheden beschikbaar.

KENMERKEN:

- Ruime, instapklare bovenwoning - Inhoud 309 m3 ! - Balkon 7 m2 op het zonnige zuidwesten met uitzicht op de kerk van Katwijk. - Hoogwaardig afgewerkt - Vloerverwarming - Vloerkoeling - Visgraat PVC vloer (totaal 130 m2) - Prachtige ligging aan de Maas - Veel watersportmogelijkheden in de directe nabijheid - Aanlegsteiger voor passanten op 50 meter afstand. - Idyllisch landschap - Treinstation Mook op 2 km, treinstation Cuijk op 4 km - Gasloos - Warmtepomp - Energielabel: A+

Ben je klaar om je droom van luxe wonen aan de Maas werkelijkheid te maken? Deze woning wacht op jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Onze specialist, Kees Witlox, staat klaar voor een uitgebreide rondleiding. Deze woning moet je ervaren om te weten wat we bedoelen! Wacht niet te lang, want deze unieke kans wil je niet missen!

Voor meer informatie of om een vrijblijvende bezichtiging te plannen, bel 085-2220901 of e-mail naar [email protected].

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 309

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 309

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Katwijk NB