Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van een ruime twee-onder-een-kap woning op een toplocatie in Malden. De woning biedt voldoende ruimte, perfect voor gezinnen of voor wie behoefte heeft aan extra ruimte voor een studeer- of werkkamer. Ideaal voor thuiswerken. Laat je verrassen door de vele voordelen en de unieke sfeer van deze woning!

Gelegen in een rustige en geliefde buurt, biedt deze woning de ideale combinatie van rust en de nabijheid tot alle voorzieningen. Het gezellige centrum van Malden is snel en eenvoudig te bereiken. Het winkelcentrum is op loopafstand gelegen. De afslag van de uitvalsweg A73 ligt op 6 autominuten verwijderd. Ideaal gelegen nabij de Radboud Universiteit, HAN en ziekenhuizen.

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst kom je in een hal met trap naar de eerste verdieping, een toilet en de meterkast. Door de glas-in-lood deur stap je binnen in een lichte en ruime L-vormige woonkamer met parketvloer en sfeervolle open haard partij. De eetkamer is voorzien van een grote schuifpui en biedt directe toegang tot de groene tuin met terras. De woonkamer beschikt over een airconditioning voor comfort het hele jaar door. In de dichte keuken met inbouwkeuken voorzien van gaskookplaat en afzuigkap kan in alle rust gekookt worden en is ruimte voor een tafel om te ontbijten. Ook de keuken heeft via een deur direct toegang tot de achtertuin.

De vrijstaande ruime garage met elektrische deur biedt niet alleen plek voor een auto, maar is ook geschikt voor hobby en opslag. Een handige en veelzijdige ruimte met vele mogelijkheden.

Eerste verdieping: overloop met een inbouwkast voor extra bergruimte. Op deze verdieping vindt u drie slaapkamers, waarvan twee met handige inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en toilet.

Tweede verdieping: de voorzolder, bereikbaar via een vaste trap, met ketelopstelling (CV Intergas 2015) is geschikt voor bijvoorbeeld een witgoed-opstelling. Multifunctionele zolderkamer met veel licht dankzij een groot dakraam. Of je nu behoefte hebt aan een extra slaapkamer, een hobbyruimte of een thuiswerkplek, deze ruimte biedt alle mogelijkheden.

Tuin: de royale achtertuin met terras en ruime oprit geschikt voor meerdere auto’s, is een waar paradijs met ruimte voor zithoekjes waar je in alle rust kunt genieten van de zon of de schaduw.

Overige kenmerken:

- Bouwjaar: 1972 - Inhoud: ca. 435 m³ - Perceeloppervlakte: 297 m² - Woonoppervlakte: ca. 123 m² - Garage ca. 19 m² - 4 slaapkamers - Energielabel E - op loopafstand winkelcentrum - Fietsafstand Radboud Universiteit, HAN en ziekenhuizen - Nabij afslag A73 - Aanvaarding: in overleg.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze royale woning met talloze mogelijkheden en een ideale ligging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 297

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 297

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars