Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. 

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS IN NOBELHORST!
Welkom in dit prachtige, energiezuinige huis met energielabel A+++ in Nobelhorst! Dit moderne woonhuis uit 2022 biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en duurzaam leven. Met een royaal woonoppervlak van 128 m², vloerverwarming op de begane grond én de eerste verdieping, en 9 zonnepanelen, is dit de perfecte plek voor de balans tussen modern comfort en natuurlijke rust, en maak van dit huis jouw thuis.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Oplevering kan snel (oktober 2024)
- Instapklare woning in Nobelhorst: De woning is gebouwd in 2022, zodoende is het een gloednieuw huis dat voldoet aan de hoogste bouwstandaarden en moderne wooneisen.
- De woning is voorzien van een luxe afwerking door de hele woning met als hoogtepunten de luxe keuken en badkamer.
- Energielabel A+++ met 9 zonnepanelen: Geniet van lage energiekosten en een duurzame levensstijl dankzij de uitstekende isolatie en energie efficiëntie van dit huis.
- Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping: Ervaar het ultieme wooncomfort met een gelijkmatige, aangename warmte door het hele huis.
- Bosrijk, kindvriendelijk en rustig wonen met een dorpse sfeer: Een perfecte omgeving voor jonge gezinnen.

COMFORTABEL WONEN IN MODERNE LUXE
Stap binnen in deze oase van rust en moderniteit, waar je direct wordt verwelkomd door de ruime en lichte hal. De begane grond is volledig voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming, die afzonderlijk aanpasbaar is per vertrek, waardoor je zelfs op de koudste dagen kunt genieten van aangename warmte.

De royale woonkamer is voorzien van 6 up-down wandlampen, gestucte plafond en wanden met hoge zwarte plinten. De woonkamer is 2,4m uitgebouwd en biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een grote eettafel, perfect voor familieavonden en etentjes met vrienden. Dankzij de grote raampartijen en de dubbel openslaande deuren stroomt het daglicht rijkelijk naar binnen, wat een frisse en uitnodigende sfeer creëert. In de trapkast, die ook is gestuct en afgewerkt met een plavuizen vloer, berg je gemakkelijk je apparatuur of voorraad op

De open keuken in U-vorm voorzien van composiet werkblad is uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur van Bosch waaronder de 5-pits inductiekookplaat  met flexzone, vaatwasser en stoomoven, welke allen via de Homeconnect app te bedienen zijn op afstand. De 3 up-down wandlampen maken de luxe sfeer af. Hier kun je je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau tillen, terwijl je geniet van het uitzicht op de zonnige voortuin. 

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, allemaal met vloerverwarming voor extra comfort. De master bedroom is een ware oase van rust, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als thuiskantoor. De moderne badkamer is stijlvol ingericht met een inloopdouche met nis, een ligbad, een dubbele wastafel, een tweede hangend toilet en massief eiken, waarin de thermosstaat stiekem is weggewerkt. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en afgewerkt met een gestucte plafond met inbouwspots, waardoor je elke dag begint en eindigt in luxe.

De tweede verdieping biedt een ruime zolder, ideaal voor opslag of als extra leefruimte. De zolder is volledig afgewerkt en geverfd en biedt jou de mogelijk om een extra slaapkamer te creëren, je hobby’s te beoefenen of een fitnessruimte of werkkamer in te richten. Ook bevindt zich de was-/stookruimte zich op deze verdieping, voorzien van aansluitingen voor een extra lichtpunt, stopcontact, wasmachine en droger. Tevens vindt hier ook de warmtepomp en boiler met een capaciteit van 280 liter.

De tuin heeft een diepte van ca 9 meter, gesitueerd op het noordoosten en biedt voldoende ruimte voor een speelplek voor de kinderen, een moestuin of een gezellige zithoek om van de zon te genieten. De tuin kan volledig naar eigen wens ingericht worden.?

BELANGRIJKE KENMERKEN?
Een recent gebouwd huis uit 2022 dat voldoet aan de hoogste bouwstandaarden en moderne wooneisen. Ervaar het ultieme wooncomfort met vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste etage. De gehele woning is afgewerkt met gestucte plafonds een lichte plavuizen vloer en hoge, zwarte plinten. Met ca. 128 m² aan woonoppervlakte is er ruimte genoeg voor al je woonwensen, met een slimme indeling die comfort en gebruiksgemak combineert. Met de 9 zonnepanelen profiteer van groene energie en verlaag je ecologische voetafdruk.

LOCATIE
Wonen in Nobelhorst, Almere, biedt een unieke combinatie van dorps karakter en moderne voorzieningen. De wijk staat bekend om haar hechte gemeenschapsgevoel en duurzaamheid, met veel groene ruimtes en energiezuinige woningen. Er zijn diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten, wat het aantrekkelijk maakt voor gezinnen. Nobelhorst is goed bereikbaar via openbaar vervoer en belangrijke snelwegen, waardoor steden als Amsterdam en Utrecht gemakkelijk te bereiken zijn. Kortom, Nobelhorst biedt een rustige, veilige en milieuvriendelijke woonomgeving met een sterke nadruk op gemeenschapsvorming.??

PRIKKEL ALLE ZINTUIGEN
Stel je voor, je komt thuis na een lange dag en voelt direct de warmte van de vloerverwarming onder je voeten. Je loopt door de lichte, ruime woonkamer en ziet door de grote ramen hoe het zonlicht het hele huis verlicht. In de keuken ruik je de heerlijke aroma's van het diner dat je aan het bereiden bent op de nieuwste apparatuur. Dit huis biedt echt alles voor een comfortabele en luxe levensstijl. Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezichtiging!

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS:
Verhuis zonder zorgen naar deze kant-en-klare woning in Nobelhorst. Het huis is tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en stijlvolle elementen, zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op het inrichten van de ruimtes naar eigen smaak. Deze woning, gebouwd in 2022, biedt dankzij de moderne architectuur en slimme indeling een lichte, ruime en comfortabele leefomgeving voor jou en je gezin.?

Stel je voor: je woont in een groene, bosrijke omgeving waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en je rustig kunt wandelen of fietsen. Daarnaast is de woning voor het woon-werkverkeer ideaal gelegen, met snelle toegang tot de A27 en A6. Of je nu naar Amsterdam, Almere of Utrecht moet, je bent altijd snel op weg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 124
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 454

Overige

Perceel oppervlakte 124
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere