Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

LANDELIJK WONEN IN ALMERE OOSTERWOLD
In de prachtige buurt Oosterwold, Almere, staat een buitengewone woning op je te wachten. Deze unieke woning combineert modern comfort met landelijke rust. Voor iedereen die droomt van ruimte, luxe en een groene omgeving, is dit huis een absolute must-see. Stel je voor: je eigen oase van rust met alle moderne gemakken binnen handbereik. Klaar om verliefd te worden?

Het betreft een vanafprijs. De woning beschikt over een A+++ energielabel. 

HOOFDKENMERKEN VAN DEZE PRACHTIGE WONING
- Indrukwekkende Voorzijde: Met een royale oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s, een garage én een carport, begint het luxe gevoel al bij aankomst.
- Stijlvolle Entree: De ruime hal biedt toegang tot een moderne toiletruimte en een inpandig bereikbare garage, perfect voor extra opbergruimte, om de auto in te stallen of te gebruiken als bijvoorbeeld een hobbyruimte.
- Moderne Woonkeuken: Deze droomkeuken is voorzien van een kookeiland en alle hedendaagse inbouwapparatuur . Kook elke maaltijd als een topchef!
- Ruime Woonkamer: Dankzij de grote raampartijen en een schuifpui, stroomt het licht rijkelijk binnen en heb je direct toegang tot de prachtige tuin.
- Comfortabele Slaapkamers: De woning beschikt over drie slaapkamers van verschillende afmetingen. De master bedroom biedt als extra een walk-in closet en tuinzicht.
- Luxe Badkamer: Een moderne badkamer met een inloopdouche, dubbele wastafel, clean-up toilet, inbouwspots en een raam voor natuurlijke lichtinval.
- Prachtige Tuin: Met een eigen verwarmd zwembad, een berging met overkapping en ruimte om heerlijk te ontspannen, is deze tuin een paradijs. Verder is de ligging op het zuiden ideaal voor de zonliefhebber en is er vrij zicht aan de achterzijde van de woning.
- Duurzaam en Comfortabel: Traditioneel gebouwd door Hoff, voorzien van 30 zonnepanelen en een warmtepomp. De woning is volledig toekomstbestendig volledig voorzien van vloerverwarming, zelfs in de garage.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Zodra je de oprijlaan oprijdt, word je verwelkomd door een indrukwekkende voorzijde. De royale oprit biedt voldoende ruimte voor meerdere auto’s, en de combinatie van garage en carport zorgt ervoor dat je altijd plek hebt. De stijlvol ingerichte hal leidt je naar een moderne toiletruimte en biedt tevens toegang tot de inpandig bereikbare garage. Hier kun je niet alleen je auto kwijt, maar ook extra spullen opbergen of een hobbyruimte creëren.

Bij binnenkomst in de woonkeuken valt direct het moderne kookeiland op. Met alle hedendaagse inbouwapparatuur is deze keuken perfect voor de gepassioneerde thuiskok. De lichte, open indeling maakt het eenvoudig om gezellig met gasten te kletsen terwijl je kookt. De woonkamer is een oase van licht dankzij de grote raampartijen en de schuifpui die naar de tuin leidt. Hier kun je ontspannen, genieten van het uitzicht of een boek lezen onder het genot van het binnenvallende daglicht.

De slaapkamers zijn stuk voor stuk comfortabel en praktisch ingedeeld. De master bedroom is een waar pronkstuk met een ruime walk-in closet en tuinzicht. Hier kun je 's ochtends wakker worden met het geluid van fluitende vogels en 's avonds ontspannen met uitzicht op de sterrenhemel. De luxe badkamer is een wellness-ervaring op zich, met een ruime inloopdouche, clean-up toilet, dubbele wastafel en moderne inbouwspots voor een sfeervolle verlichting.

Maar de echte kers op de taart is misschien wel de tuin. Met een verwarmd zwembad kun je het hele jaar door genieten van een duik. De berging met overkapping biedt extra zitruimte voor gezellige avonden met vrienden of een rustig plekje om te lezen.

En dan hebben we het nog niet gehad over de duurzaamheid van deze woning. Gebouwd op traditionele wijze door Hoff en voorzien van 30 zonnepanelen en een warmtepomp. Het huis is volledig voorbereid op de toekomst. Voeg daar nog de comfortabele vloerverwarming door het hele huis (inclusief de garage) aan toe, en je hebt een woning die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook energiezuinig en milieuvriendelijk.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Deze woning in Almere Oosterwold is een pareltje. Met een royale oprit en carport, een inpandig bereikbare garage, een moderne woonkeuken met kookeiland, en een lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin. De drie slaapkamers, inclusief een master bedroom met walk-in closet en tuinzicht, bieden volop ruimte. De luxe badkamer heeft een inloopdouche, clean-up toilet, dubbele wastafel en inbouwspots. De prachtige tuin met verwarmd zwembad en berging met overkapping is ideaal voor ontspanning. Met 30 zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming door het hele huis, ben je volledig voorbereid op de toekomst.

Prikkel je zintuigen en ontdek de rust en luxe die deze woning te bieden heeft. Voel de warmte van de vloerverwarming onder je voeten, adem de frisse lucht in de prachtige tuin, proef de mogelijkheden in de moderne woonkeuken, zie het licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt, en hoor het rustgevende geluid van de natuur om je heen. Plan je bezichtiging nu en ervaar het zelf!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 581

Overige

Perceel oppervlakte 1500
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 581

Overige

Perceel oppervlakte 1500
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..