Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jouw toekomstige thuis staat open voor bezichtigingen! Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Welkom in de charmante wijk de Grienden, waar deze ruime gezinswoning op je wacht. Ideaal voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan extra ruimte en comfort. De lichte, tuingerichte woonkamer maakt dit huis tot een perfecte plek om te wonen. Met vier ruime slaapkamers, een goed onderhouden tuin en een praktische indeling, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven. Ontdek het zelf en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Indeling: 
Bij binnenkomst in deze woning ervaar je direct de warme en uitnodigende sfeer. De begane grond is voorzien van een houten vloer en strakke wanden. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en is voorzien van een sfeervolle haard. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan een gezellige en lichte woonruimte. 

De keuken is praktisch ingericht met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, ingebouwde koelkast/vriezer en vaatwasser. De hoekopstelling biedt genoeg werk- en bergruimte, ideaal voor het bereiden van maaltijden voor het hele gezin. Grenzend aan de keuken is er voldoende ruimte voor een gezellige eethoek. 

De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers, perfect als kinderslaapkamers of een comfortabele werkplek. De badkamer is netjes en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, ligbad, toilet en een raam voor natuurlijke ventilatie. Dit zorgt voor een frisse en aangename ruimte.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt wederom twee ruime slaapkamers, de dakramen zorgen voor veel licht. Daarnaast is er voldoende bergruimte en een praktische wasruimte met wasmachine- en drogeropstelling en de CV-ketel.

De achtertuin is een groot pluspunt van deze woning. Gelegen op het zuidoosten, biedt de tuin veel zonuren en privacy. De tuin is goed onderhouden en voorzien van bestrating, beplanting en een overkapping. De vrijstaande stenen berging met elektra biedt extra opslagruimte en de tuin is bereikbaar via een achterom.

Omgeving: 
De Grienden in Almere Haven is een kindvriendelijke, rustige en groene woonwijk. Met speeltuinen, veilige wandel- en fietspaden biedt het een ideale omgeving voor gezinnen. Alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen en sportfaciliteiten zijn nabij. Daarnaast zorgen de uitstekende verbindingen via uitvalswegen en openbaar vervoer voor gemakkelijke toegang tot de rest van Almere en Amsterdam.

Interesse? Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 136

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 136

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere