Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

ONTDEK HET GEMAK VAN LEVENSBESTENDIG WONEN
Droom je van een zorgeloos bestaan waarbij comfort, stijl en gemak hand in hand gaan? Stel je voor dat je de sleutel omdraait van je nieuwe, schitterende hoekappartement in het levendige Columbuskwartier van Almere Poort. Hier voel je onmiddellijk de harmonie tussen een moderne uitstraling en het gevoel van thuiskomen. Speciaal ontworpen voor senioren, tweepersoonshuishoudens, iedereen die levensloopbestendig wil wonen of zelfs een gezin met een kind; dit appartement biedt je alles voor een rijk en ontspannen leven.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Een hoekappartement op de eerste verdieping met een panoramisch en vrij uitzicht dat rust en vrijheid ademt.
Een ruime, lichte woonkamer met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en directe toegang tot een uitnodigend balkon.
Een moderne Bulthaup keuken, voorzien van Siemens inbouwapparatuur.
Twee comfortabele slaapkamers, waarvan één met rechtstreekse toegang tot het balkon om te genieten van de zon.
Een luxe afgewerkte badkamer met inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel, plus een separaat toilet voor extra gemak.
Extra's zoals een praktische was-/bergkast, een privé berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats voor je auto.

THUISKOMEN IN LUXE EN COMFORT
Loop mee door dit prachtige appartement en laat je verrassen door de zorgvuldig doordachte elementen die je leven hier iedere dag een beetje mooier maken. Betreed de ruime woonkamer en voel hoe de zachte zonnestralen je huid strelen door de grote ramen. Het uitzicht dat zich uitstrekt over het groene Columbuskwartier brengt een gevoel van vrijheid en ruimte.

De woonkamer, het kloppend hart van je nieuwe thuis, stroomt over van natuurlijk licht en nodigt je uit voor gezellige avonden of rustige momenten met een goed boek. Het balkon, gelegen op het zonnige zuidwesten, is jouw privé openluchttheater waar de zonsondergangen gratis en in volle glorie te bewonderen zijn. Het balkon is voorzien van verlichting en een stopcontact.

In de Bulthaup keuken ontluikt je culinaire creativiteit. Hier zijn de ingrediënten binnen handbereik dankzij de ruimtelijke opzet en de inbouwapparatuur van Siemens met onder andere; 4 pits inductiekookplaat met geintegreerde afzuigkap van Bora, combi oven/magnetron, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een Quooker die je helpen om zonder moeite de heerlijkste gerechten op tafel te zetten.

De slaapkamers, jouw persoonlijke retreats, bieden ruimte voor ontspanning en reflectie. De master bedroom biedt het genot van een eigen toegang tot het balkon waar de eerste zonnestralen je zachtjes wekken. In de tweede slaapkamer creëer je moeiteloos een gastenverblijf of een werkruimte die inspireert.

De badkamer is jouw eigen wellness-oase. Een ruimtelijke inloopdouche met een regendouche die je omhult met warmte en een wastafelmeubel waar design en functie in perfecte harmonie zijn. En natuurlijk is er een apart toilet voor de momenten dat privacy gewenst is.

De inpandige berging met elektra en stopcontacten op de begane grond is een uitkomst voor de extra bergruimte en stalling voor de fiets of andere zaken. De eigen parkeerplaats biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een laadpaal.

Dit appartement is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid met een energielabel A. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. De 98 vierkante meter woonoppervlakte is slim ingedeeld, zodat er geen centimeter verloren gaat.

LOCATIE
Het Columbuskwartier in Almere Poort, waar gemak en bereikbaarheid hand in hand gaan. Met zowel trein als bus binnen handbereik, ben je verbonden met de wereld om je heen. De snelweg A6 ligt op slechts vijf minuten, wat betekent dat je binnen no-time op pad bent voor avonturen of verplichtingen. Amsterdam en Utrecht zijn met OV en auto binnen een half uur bereikbaar. Maar waarom zou je ver weg gaan, als alle wenselijke voorzieningen om de hoek liggen? Winkels, restaurants, strand met boulevard en natuur – het is allemaal op steenworp afstand.

HIGHLIGHTS IN EEN OOGOPSLAG
Zie jezelf al zitten in dit hoekappartement waar licht en ruimte de boventoon voeren? Een plek waar elke dag een feestje is op je balkon met zuidwestelijke ligging, waar je geniet van de ondergaande zon. Een keuken die uitnodigt tot culinaire avonturen, slaapkamers die rust en comfort bieden, en een badkamer die elke ochtend aanvoelt als een frisse start. En dat alles met de luxe van een eigen parkeerplaats en berging. Welkom thuis in het Columbuskwartier.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN IN JE NIEUWE THUIS
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Elk detail van dit appartement is ontworpen om je zintuigen te prikkelen en je dagelijkse leven te verrijken. Voel de zachte bries op je balkon, proef de verse koffie in je moderne keuken, en laat de warme douchestralen je omarmen. Gun jezelf dit serene paradijs en stap in een wereld waar gemak en luxe samensmelten. Waar wacht je nog op? Neem de stap en start je nieuwe hoofdstuk hier in het Columbuskwartier. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 324

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 324

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere