Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

MODERN APPARTEMENT IN ALMERE-POORT
Dit moderne appartement in Almere-Poort is een droom voor mensen die bijvoorbeeld levensloopbestendig willen wonen. Gelegen in het hart van het Cascadepark, biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfort, stijl en gemak. Met tal van voorzieningen zoals een Albert Heijn, NS station, huisarts, bushalte, diverse winkels binnen handbereik, is dit een unieke kans om te genieten van een luxe en zorgeloos leven.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Appartement op de derde verdieping: Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping, wat zorgt voor extra privacy en een prachtig uitzicht.
- Indeling: Hal/entree, toegang tot toilet, badkamer met douche en wastafel, royale provisieruimte/wasruimte, twee slaapkamers van verschillende grootte, waarvan één voorzien van een kastenwand.
- Ruime woonkamer en keuken: De woonkamer heeft hoge plafonds en openslaande deuren naar het dakterras. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur.
- Strakke en nette afwerking: Het appartement is stijlvol afgewerkt en voorzien van vloerverwarming (uitgezonderd de slaapkamers).
- Berging en parkeerplaats: Op de begane grond is er een handige berging en een eigen parkeerplaats.
- Energielabel A: Met een energielabel A en een maandelijkse bijdrage aan de VvE van €143,- is dit appartement energiezuinig en betaalbaar.

EEN THUIS OM TE OMARMEN
Stel je voor, je komt thuis na een lange dag en betreedt de lichte en ruime hal van dit prachtige appartement. De eerste indruk? Rust en ruimte. Aan de rechterkant vind je een modern afgewerkt toilet, perfect voor gasten. Door de hal loop je naar de badkamer, een oase van rust met een ruime douche en een elegante wastafel. 

Verderop in de hal bevindt zich de royale provisieruimte/wasruimte, ideaal voor al je opslagbehoeften en het wassen van kleding. De twee slaapkamers zijn variërend in grootte, waardoor je flexibel bent in het gebruik ervan. De grootste slaapkamer is voorzien van een praktische kastenwand, ideaal voor al je opbergwensen.

De woonkamer is zonder twijfel het pronkstuk van dit appartement. Hoge plafonds zorgen voor een gevoel van ruimte en luxe, terwijl de strakke en nette afwerking bijdraagt aan een moderne uitstraling. De keuken, uitgerust met hedendaagse inbouwapparatuur, biedt alles wat je nodig hebt om de heerlijkste maaltijden te bereiden. De openslaande deuren in de woonkamer leiden naar een ruim dakterras, waar je kunt genieten van een bijvoorbeeld een kopje koffie met uitzicht op het groene Cascadepark.

Op de begane grond beschik je over een eigen berging, perfect voor het stallen van fietsen en andere spullen. De parkeerplaats zorgt ervoor dat je altijd een plek hebt voor je auto.

Het appartement is bijna volledig voorzien van vloerverwarming, met uitzondering van de slaapkamers. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Met een energielabel A ben je verzekerd van een energiezuinig huis, wat zich vertaalt in lagere energiekosten.

LOCATIE EN GEMAK: ALMERE-POORT
Almere-Poort is een jonge en dynamische buurt die alle voorzieningen biedt die je nodig hebt. Met diverse winkels, koffiebars, restaurants en sportfaciliteiten binnen handbereik, is het een ideale plek voor mensen die van gemak en comfort houden. De nabijheid van het NS-station en bushaltes zorgt ervoor dat je eenvoudig de rest van Nederland kunt verkennen. Bovendien zijn er tal van groenvoorzieningen en parken, perfect voor een ontspannen wandeling of een sportieve activiteit.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Dit betoverende appartement op de derde verdieping in Almere-Poort biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern leven. Met een hal/entree, badkamer met douche en wastafel, royale provisieruimte/wasruimte, en twee in grootte variërende slaapkamers (waarvan één met kastenwand), is dit een perfecte woonruimte. De woonkamer met hoge plafonds en openslaande deuren naar het dakterras, en een keuken met hedendaagse inbouwapparatuur, zorgt voor luxe en gemak. De strakke afwerking, vloerverwarming, eigen berging en parkeerplaats, en een energielabel A maken dit appartement een ware parel.

Prikkel je zintuigen en laat je verrassen door de ruimte, het licht en de luxe van dit appartement. Plan een bezichtiging en ervaar het zelf!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 288

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 288

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere