Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar het perfecte huis met een adembenemende tuin, moderne
voorzieningen en een rustige ligging? Zoek niet verder! Deze woning heeft het allemaal en is de ideale plek voor gezinnen, koppels of iedereen die op zoek is naar een oase van rust en ruimte.

Plan direct online een bezichtiging in via onze website!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Parkeren op eigen terrein
- Sfeervolle woonkamer met ruimte voor een royale eethoek en zithoek
- Luxe open keuken (2015) met inbouwapparatuur
- Garage/berging met elektrische deur én bergvliering
- Slaap-/werkkamer op de begane grond met bergvliering, wastafel, airco, fijne lichtinval en
schuifpui naar de tuin
- Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping
- Badkamer met dakkapel, dubbele wastafel, douchecabine, toilet en elektrische
vloerverwarming
- Ruime en fraai aangelegde tuin met zon- en schaduwrijke plekken
- Gelegen aan een autoluwe en doodlopende straat, ideaal voor rust en privacy
- Energielabel A
- Schilderwerk goed bijgehouden
- Ramen en deuren voorzien van horren, voor een insectenvrije en frisse woonomgeving
- CV-ketel/warmwater (2020), luchtverwarming (2024) en hybride warmtepomp (2024)
- 20 zonnepanelen, spouwmuurisolatie en bodemisolatie

Indeling:
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een stijlvolle entree met een hoog plafond en een open trap naar de eerste verdieping. De hal is ruim en biedt een garderobehoek voor jassen en tassen. Het moderne toilet met fontein is praktisch en smaakvol afgewerkt. Vanuit de hal heb je toegang tot de bijkeuken. Via een moderne stalen deur kom je in de ruime woonkamer, voorzien van een houten vloer, open haard en strak spackwerk, wat een
moderne en sfeervolle uitstraling geeft. De royale eettafel en zithoek maken de ruimte compleet, en door de schuifpui heb je direct toegang tot de groene tuin.

De open keuken, gerenoveerd in 2015, is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en biedt alles wat je nodig hebt. Met twee hoekopstellingen, een ingebouwde koelkast met vriesvak, een 5-pits gasfornuis, een combi-magnetron en stoomoven, een Quooker, een vaatwasser en een schuine wandafzuigkap naar buiten, is deze keuken een droom voor iedere kookliefhebber. Een deur naar de tuin maakt het eenvoudig om van binnen naar buiten te bewegen, bijvoorbeeld om buiten te eten.

De bijkeuken, toegankelijk vanuit de hal, is een praktische aanvulling op de keuken, met een vriezer, wasmachineaansluiting en een uitstortgootsteen. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot een halletje met verwarmingshok, de tuin, garage en de slaap-/werkkamer. Deze kamer is gelegen aan de tuinzijde, beschikt over een bergvliering, een wastafel, airconditioning, fijne lichtinval en een schuifpui naar de tuin. Deze ruimte is perfect als thuiskantoor of als extra slaapkamer.

Op de eerste verdieping van deze woning bevinden zich drie ruime slaapkamers. De overloop is licht en ruim dankzij zijramen die volop natuurlijk licht binnenlaten. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en pleisterwerk. Twee slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de grote slaapkamer heeft een inloopkast. Elke kamer beschikt over praktische opbergruimte achter de knieschotten, ideaal voor het opbergen van
allerlei spullen. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Dit maakt de kamers ideaal voor zowel kinderen als volwassenen.

De badkamer, gerenoveerd in 2011, is een luxe toevoeging aan het huis. Vanwege de dakkapel heb je hier voldoende ruimte en bovendien een fijne lichtinval. De badkamer is uitgerust met een moderne douchecabine, een dubbele wastafel, een toilet en elektrische vloerverwarming. De woning wordt verwarmd middels een luchtverwarmingssysteem aangesloten op een
hybride warmtepomp en CV-ketel.

De tuin rondom deze woning, grotendeels gelegen op het zuiden, is een oase van rust en groen. Met een ruime kavel van 703 m² biedt de tuin zowel zon- als schaduwrijke plekken, perfect voor elke gelegenheid. De tuin is fraai aangelegd met bestrating, gras, beplanting en een vijver. In de hoek van de tuin bevindt zich een vrijstaande houten schuur uit 2009, voorzien van elektra, ideaal voor opslag van tuinmeubilair en gereedschap. De tuin beschikt verder over elektrische zonneschermen, een open haard/barbecueën en buitenkranen. De
tuin ook is via een poort toegankelijk.

Omgeving:
Almere Haven biedt een gezellige, dorpse sfeer met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra. De groene omgeving zorgt voor een ontspannen leefomgeving, en het nabijgelegen Gooimeer biedt recreatiemogelijkheden zoals zeilen en wandelen. Almere Haven is uitstekend bereikbaar via de A6 en heeft goede openbaar vervoersverbindingen. Je vindt hier het beste van twee werelden: rust en groen, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 703
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 162
Inhoud woonhuis 653

Overige

Perceel oppervlakte 703
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere