Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit 3-kamerappartement is zonnig, ruim en energiezuinig (energielabel A), ligt op de tweede verdieping met balkon op het zuidoosten en berging op de begane grond. Gelegen in de Bouwmeester-buurt in Almere-Buiten, centraal tussen de ‘Oostvaardersplassen’ en de ‘Noorderplassen’. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een vernieuwd toilet en is volledig voorzien van een laminaatvloer, glasvezelbehang en een keurige, betegelde, lichte badkamer met inloopdouche en badkamermeubel. Heerlijk rustig gelegen, vanaf het balkon heeft u vrij uitzicht over het ‘Polderpark’. Met de fiets of bus bereikt u snel het centrum van Almere-Buiten, DoeMere en het NS-station. In de nabije omgeving vindt u een gezondheidscentrum, winkels, een kinderboerderij, sportclubs en meerdere scholen (zowel basis- als middelbaar-onderwijs). Slechts enkele minuten verwijderd van de snelweg (A6 en A27) dus een zeer goede verbinding met Amsterdam, het Gooi, Lelystad en Zeewolde.
LET OP! DE VRAAGPRIJS BETREFT EEN 'BIEDEN-VANAF'-PRIJS.
Indeling:
De centrale entree is gelegen op de begane grond met het bellentableau en de brievenbussen. Hier treft u ook de toegang tot de eigen berging – met elektra - aan. Via het trappenhuis heeft u toegang tot de verschillende woonlagen; het appartement ligt op de tweede verdieping.
De ruime hal geeft toegang tot de meterkast (met glasvezelaansluiting), de berging (met CV-ketel en aansluiting voor wasmachine en droger) en de moderne toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje). Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de woonkamer, de twee slaapkamers en de badkamer.
De ruime en lichte woonkamer heeft grote ramen waardoor er veel lichtinval is. Het vrije uitzicht op het groene ‘Polderpark’ is fantastisch. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon op het zuidoosten waar u heerlijk kunt zitten en van de zon en het uitzicht kunt genieten.
De half open keuken heeft aan twee zijden kasten in een licht kleurstelling en een kunststof aanrechtblad met gootsteen en mengkraan. De keuken is voorzien van een combi-magnetron, een 4-pits gasstel, een afzuigkap, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De keukenwanden zijn betegeld met grote, witte wandtegels (tot aan het plafond).
Beide slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en voorzien van grote raampartijen die uitkijken op een groene tuin. De masterbedroom is licht en ruim en voorzien van een grote hang-/legkast. De tweede slaapkamer is licht en goed van formaat. De badkamer is te bereiken vanuit de hal en is voorzien van een inloopregendouche, een glazen douchewand en een wastafelmeubel.
Kortom, een ruim, licht en goed onderhouden 3-kamer appartement op een gunstige locatie.
Kenmerken van het appartement:
- 3-kamer appartement op de tweede verdieping
- Fraai en vrij uitzicht vanuit de woonkamer en het balkon op het groene ‘Polderpark’
- Lichte woning door grote raampartijen
- Balkon op het zuidoosten dus het grootste deel van de dag zon
- Twee ruime slaapkamers (circa 14,5m² en 9m²)
- Extra berging op de begane grond (circa 5,3m²)
- Bruto woonoppervlak 80m², bruto inhoud 234m³ (meetrapport aanwezig)
- Goed onderhouden
- Modern, zwevend toilet met witte en zwarte grote wand- en vloertegels
- Laminaatvloer
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Vele voorzieningen in de omgeving (gezondheidscentrum, scholen, winkels, NS-
station)
- Energielabel A (geldig t/m 13-5-2034)
- Glasvezelaansluiting
- VvE bijdrage EUR 134,- per maand
- Bouwjaar 1989
- CV-ketel Intergas (gasgestookte combiketel uit 2009, eigendom)
- Op dit appartement is de ‘niet-zelfbewonings’, 'asbest' en 'ouderdoms'-clausule van toepassing
- Oplevering in overleg.
Disclaimer:
De informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, wordt onzerzijds echter geen aansprakelijkheid aanvaard. De woning is ingemeten volgens de branche brede meetinstructie, gebaseerd op de NEN-2580-norm.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 235

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 235

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl