Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom in de sprankelende wereld van de Regenboogbuurt in Almere Buiten! Dit huis, gelegen aan een charmant hofje, is perfect voor starters op de woningmarkt die op zoek zijn naar een huis dat direct klaar is om in te trekken. De ruime woonkamer, de stijlvolle keuken en de zonnige achtertuin zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten die deze woning te bieden heeft. Door de vloerverwarming en renovatie van de begane grond voelt dit huis aan als nieuw. Het hofje van de Hennahof wordt bijgehouden door de mandeligheid, de kosten hiervoor bedragen circa Euro 150,- per jaar.

HIGHLIGHTS
- Begane grond: Ruime hal bij de entree met een modern toilet, gevolgd door een uitnodigende woonkamer die vloeiend overgaat in een royale keuken met toegang tot een sfeervolle serre.
- Zonnige achtertuin: Gelegen op het zuidoosten, volledige privacy en een aparte berging. 
- Vloerverwarming: De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, voor maximaal comfort in elk seizoen.
- Renovatie: De begane grond is medio 2012 nagenoeg volledig gerenoveerd, met oog voor detail.
- Eerste verdieping: Een overloop met toegang tot twee ruime slaapkamers, waarvan één met een zonnig dakterras op het zuidoosten.
- Badkamer: Eenvoudig maar netjes, uitgerust met een douche, toilet en wastafel. 

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij aankomst valt meteen de rustige en kleurrijke sfeer van de Regenboogbuurt op. De brede straten en het overvloedige groen geven je een gevoel van thuiskomst. Je parkeert gemakkelijk voor de deur en betreedt de woning via een ruime hal. Hier vind je een modern afgewerkt toilet en de toegang tot de woonkamer.

Zodra je de woonkamer binnenstapt, word je verwelkomd door een zee van licht. Grote ramen laten het daglicht binnenstromen, terwijl de vloerverwarming onder je voeten zorgt voor een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. 

De woonkamer loopt naadloos over in de royale keuken, die is voorzien van moderne inbouwapparatuur en voldoende kastruimte. Kookliefhebbers zullen hun hart ophalen in deze keuken, die niet alleen praktisch is ingericht maar ook een echte blikvanger is. Via de keuken heb je toegang tot een sfeervolle serre, de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, wat betekent dat je hier de hele dag door kunt genieten van de zon. De tuin biedt voldoende privacy en is de ideale plek voor een barbecue of om gewoon te ontspannen met een goed boek. Daarnaast is er een aparte berging voor al je tuinspullen en fietsen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een dakterras, waar je in alle rust kunt genieten van het prachtige uitzicht en de zon. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en biedt tal van mogelijkheden. De badkamer is eenvoudig maar netjes, voorzien van een douche, toilet en wastafel.

EXTRA INFORMATIE

De omgeving van de Regenboogbuurt biedt tal van voorzieningen. Vanaf hier ben je binnen enkele minuten bij diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. De buurt staat bekend om zijn kleurrijke huizen en ruime opzet, wat zorgt voor een levendige en toch serene woonomgeving.

BIJZONDERHEDEN:
-keuze notaris voor verkopende partij (betreft een notaris in Breda)
-verkopende partij heeft de woning niet zelf bewoond

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 114

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 430

Overige

Perceel oppervlakte 114

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere