Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beste kamerzoekende student(e),
Ik zoek een huisgenoot! Mijn appartement bevindt zich momenteel aan de Deurningerstraat in Enschede. Hier verblijf ik voor de komende 2 maanden, daarna verhuis ik naar een andere woning in centrum Enschede waar ook kamers te huur komen. In dit appartement zullen we met zijn 2en gaan wonen, de andere woning heeft 4 slaapkamers. Deze hospitatie is dus voor de Deurningerstraat voor 2 maanden. Als het goed klikt, zou ik het leuk vinden als je mee verhuisd naar de andere woning. De kamer die ik nu aanbied is 13 vierkante meter. De rest van het appartement is volledig gemeubileerd (bank, koelkast, eettafel en stoelen, wasmachine, droger etc.). We delen samen de badkamer, grote woonkamer en het dakterras. De kamer gaat €490 kosten (exclusief g/w/l).
Even iets over mij: Ik ben ****, 18 jaar oud, en ik begin dit jaar met studeren voor mijn bachelor aan UT. Ik hou van piano spelen, gamen, sportschool, biertjes drinken en met vrienden chillen (of feesten). Ik ga graag naar feestjes maar er moet (helaas) ook gestudeerd worden.
Zie je jezelf als mijn toekomstige huisgenoot (en rook je niet!) stuur dan een mailtje naar ****hesselink57@*****.com met wat info over jezelf en vergeet niet een aantal foto’s van jezelf toe te voegen. Aan de hand van je mail zal ik je een uitnodiging sturen voor de kijkmiddag op vrijdag 9 augustus. Hopelijk tot dan!
Groetjes ****

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 123

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 123

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag