Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit waanzinnig leuke appartement is gelegen op de 3e en 4e verdieping. Een waar juweel voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere woonervaring in Rotterdam. In deze bovenwoning zijn er nog mooi originele blauwe lambriseringtegels en schitterende hoge ornamentenplafonds. Een woning doordrenkt van geschiedenis.
Op de vierde verdieping is een moderne loft te vinden. Een loft zoals een loft hoort te zijn met een prachtig spantenkap van ca. 4m hoog en wit afgewerkt. Er is veel licht door 4 Velux dakramen en een ruime dakkapel.

Gelegen op het serene en historische Noordereiland, biedt deze woning een adembenemend uitzicht op de kade, het kabbelende water en het bruisende stadsgezicht van Manhattan aan de Maas. De rijke maritieme geschiedenis van het Noordereiland blijft voelbaar. Hier komt u ogen tekort terwijl imposante tankers, sierlijke pleziervaartuigen, vrachtschepen en majestueuze cruiseschepen hun weg vinden door de Nieuwe Maas, terwijl u geniet van een gevoel van dorpse rust in het hart van de stad.

Het gemak van het stadscentrum ligt binnen handbereik, slechts een steenworp afstand van de Willemsbrug en de Erasmusbrug. Parkeren is hier geen probleem, met voldoende ruimte langs de kade en recht voor de deur.

Op het Noordereiland zelf vindt u op loopafstand diverse supermarkten, gezellige horecagelegenheden en een basisschool, evenals uitstekende verbindingen met belangrijke uitvalswegen. Het eiland staat bekend als "Montmartre aan de Maas," een bruisend bolwerk van kunst en creativiteit, waar vele bewoners zich toewijden aan artistieke en ambachtelijke beroepen. U zult hier ook genieten van sfeervolle horecagelegenheden, zoals de gezellige koffiebar Koozie, het voortreffelijke visrestaurant A La Plancha en het geliefde authentieke Café ’t Haventje.

Op de Kop van Zuid en Katendrecht, op korte afstand, kunt u zich laten verwennen door de culinaire hoogstandjes en recreatieve uitjes in de Fenix Food Factory en Foodhallen. Bovendien zijn de iconische hotspots zoals Hotel New York, Lantaarn Venster, het Luxor Theater, Walhalla Theater en het befaamde restaurant Mood van Eveline Wu, direct aan de overkant te vinden.
Kortom, een betoverende omgeving waar hip en rustig samenkomen, en waar centraal wonen een waar privilege is. Wacht niet langer - wij staan klaar om u te verwelkomen en te begeleiden naar uw droomwoning op het historische Noordereiland.

Indeling

Derde verdieping
Via de ‘portico’ komt u in de entree met trappenhuis naar 2e verdieping met de hal en hoofdtoegangsdeur naar het appartement. Vervolgens van de ruime overloop op de 3e verdieping, bij een entree direct naar de keuken en een andere entree naar de gang met twee bergkasten, kleine voorslaapkamer met vaste kast, en de woonkamer en-suite met 2 vaste kasten. Ook deze kan gebruikt worden als woonkamer en als slaapkamer met vaste wastafel. Aan de achterzijde ligt de serre en een deur naar de keuken voorzien van een wit keukenblok, een doucheruimte en toilet. Deze woning is voorzien van een doorlopende massief eikenhouten vloer. Hier zijn nog originele mooie blauwe lambriseringtegels en schitterende hoge ornamentenplafonds.

Vierde verdieping
Het loft op de 4e is ook bereikbaar via de ‘portico’, entree en het trappenhuis. Bij de overloop is er een vluchttrap naar het dak en de entree met een glazen pui naar het moderne loft. Met als moderne indeling een woonkamer aan de achterzijde met twee openslaande deuren naar een ruim terras over de volle breedte van het huis. Daar heeft u een geweldig uitzicht op de groenrijke binnentuin en skyline van Rotterdam. In het midden is de eet- en keukenruimte welke is voorzien van een design keukenblok, natuurstenen blad en apparatuur. De badkamer met een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting grenst aan het slaapgedeelte met dakkapel. De afwerking is modern en strak met een doorlopende eikenhouten vloer, veel lichtpunten en heeft energiezuinige infraroodpanelen als verwarming. Ook dit is een heerlijke ruimte!

Bijzonderheden
- Energielabel D
- Bouwjaar 1901
- Woonoppervlakte 148 m²
- Inhoud 487 m³
- Dubbel glas
- Geïsoleerd dak
- Verwarming 3e verdieping middels gaskachels
- Verwarming 4e verdieping middels infraroodpanelen;

Bel of e-mail Ooms Makelaars direct voor een vrijblijvende afspraak. Ooms behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

KOOPOVEREENKOMST

Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst worden de volgende aanvullende artikelen opgenomen:
- ouderdomsclausule;


DISCLAIMER

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 487
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 487
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Dak type Zadeldak
Aan water Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Redelijk Tot Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars