Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ideaal voor grote families, (oudere) thuiswonend(e)/studerend(e) kind(eren) of mantelzorgers. De 2e verdieping van deze woning is thans in gebruik als woonruimte met eigen keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer en dakterras.

Wonen in een modern ruim woonhuis aan het Stevenspark in het hart van de kindvriendelijke woonwijk Stevenshof in Leiden. Dit aantrekkelijke woonhuis beschikt over veel gebruiksoppervlakte wonen (141,60 m2), tuingerichte woonkamer met sfeervolle JAcobus houtkachel, gezellige woonkeuken met parkzicht, uitgebouwde badkamer met douche (voldoende ruimte voor een ligbad) en de mogelijkheid om vijf ruime slaapkamers en/of een hobbyruimte/ thuiswerkplek te creëren. Het dakterras en de achtertuin zijn gelegen op het zuidoosten zodat u heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van deze energiezuinige (energielabel A) eengezinswoning gelegen op loopafstand van NS station De Vink en winkelcentrum Stevensbloem. CV/WW via stadsverwarmingsnet en voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Wilt u gasloos wonen? Dat kan eenvoudig! Door het plaatsen van een inductiekookplaat kunt u de gasmeter in deze woning overbodig maken. In 2014 zijn er acht zonnepanelen geplaatst. Prettig voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want het draagt bij aan lage maandelijkse energielasten. Ideale ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, Bio Science Park, LUMC, universiteit, scholen, OV en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Met de komst van de RijnlandRoute is de bereikbaarheid nog beter geworden. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Prettig detail: speelmogelijkheden voor kinderen in de directe omgeving van de woning. Parkeergelegenheid voor de deur. Kortom, deze woning biedt u een perfecte leefomgeving voor jong en oud op een aantrekkelijk groene locatie.


Entree woning, hal met meterkast/stadsverwarming. Door de grote raampartij geniet u van een lichte woonkamer met optimaal uitzicht op de achtertuin.
Door de JAcobus houtkachel geniet u het gehele jaar door van een sfeervol vuurtje. De gezellige woon/eetkeuken met parkzicht bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De trapkast zorgt voor extra opslagruimte. De hal, keukenruimte en woonkamer zijn afgewerkt met een recentelijk (2023) vernieuwde laminaat vloer (onder het laminaat bevindt zich een convector). De dubbele openslaande deuren in de woonkamer zorgen voor een goede verbinding met de achtertuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Beeldt u zich eens in hoe fijn deze tuin kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een bbq... Het zonnescherm, de houten berging (incl. sedum dak), houten blokhut (incl. sedum dak) en de achterom zorgen voor comfort. Via de tussenhal met moderne toiletruimte bereikt u via de trap de 1e verdieping.

1e verdieping:
De overloop is afsluitbaar met een trendy zwarte deur. Aan de voorzijde van deze woning vindt u een slaapkamer met vaste kastenwand en aantrekkelijk parkzicht. Aan de achterzijde van deze opvallend ruime woning bevinden zich nog twee slaapkamers. De uitgebouwde badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en een 2e toilet. Er is voldoende ruimte in deze badkamer aanwezig om een ligbad te plaatsen.

De trap naar de 2e verdieping is geïsoleerd:
Overloop met vaste kast en toegang naar de 2e badkamer met douche, wastafel, wasmachineaansluiting, 3e toilet (Sanibroyeur) en een boiler (120 L.). Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een kamer welke thans is ingericht als 2e woonkamer met een keukenblok en airconditioning. Via dubbele openslaande deuren bereikt u het zonnige dakterras (ZO). De ruime slaapkamer met wederom parkzicht is gelegen aan de voorzijde van de woning maakt het geheel compleet. Vanzelfsprekend is het mogelijk om op deze verdieping twee separate (slaap)kamers en/of hobby-/werkruimte te creëren.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van erfpachtcanon en de jaarlijkse administratiekosten zijn afgekocht tot 2067. Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. Er is kruipruimte isolatie toegepast.

Aanvaarding: 30 juni 2025 / in overleg.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Energielabel: A.

Bouwjaar: 1992
Gebruiksoppervlakte wonen: 141,60 m2
Bruto inhoud woning: 501,51 m3
Perceelopp: 119 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 141.6
Inhoud woonhuis 501.51
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 50
Perceel oppervlakte 119
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 141.6
Inhoud woonhuis 501.51
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 50
Perceel oppervlakte 119
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij