Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Duurzaam wonen en genieten van rust en veel voorzieningen binnen handbereik. Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Leiden. Wel de lusten, maar niet de lasten van de stad. Als vanouds stads leven in de stad Leiden. En thuiskomen in uw comfortable gasloze woning met warmte terugwin installatie en warmtepompsysteem met (vloer)verwarmings- en koelfunctie. Klaar voor de toekomst!

Zin in de stad? Dan springt u op de fiets en bevindt u zich in een paar minuten in het historische centrum. Heerlijk toch als u na een avondje uitgaan gewoon naar huis kunt fietsen. Zo leeft u in het recent (2021) opgeleverde Ananascomplex in Leiden.

Dit instapklare opvallend luxe afgewerkte 3-kamerappartement met berging (huur), parkeerplaats (huur) en een gezamelijke fietenstalling met twee eigen fietsenplaatsen is gelegen op de 5e verdieping van het moderne appartementencomplex op een centrale gewilde locatie in Leiden. Achter de verdiepingshoge raampartij bevindt zich de lichte ruime woonkamer inclusief loggia (inpandig balkon) waarvan de ramen elektrisch bedienbaar zijn. Thuiswerkers opgelet! De loggia is voorzien van stuukwerk, keramisch parket met vloerverwarming (elektrisch), sfeervolle inbouwverlichting en een maatwerk bureau en kast. Uitermate geschikt voor twee thuiswerkplekken. De gezellige open keuken, ruime badkamer met inloopdouche en twee ruime slaapkamers maken het geheel extra bezichtigingswaardig. Ontspannen en wandelen kunt u in de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Station Leiden Lammenschans en de Plus supermarkt bevinden zich aan de overkant van het Ananascomplex. Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels en de gezellige markt? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, sport- en recreatievoorzieningen, Park Cronesteyn, scholen, Bio Science Park, universiteit, NS Leiden Centraal en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze goed geïsoleerde (energielabel A) woning zeker uw aandacht!

Begane grond: Gemeenschappelijk entree/hal met bellentableau en brievenbussen. Gezamelijke fietsenstalling met twee eigen fietsplaatsen. Parkeerplaats (huur) en eigen berging (huur) bevinden zich in de onderbouw. Via de liftinstallatie of trappenhuis bereikt u het appartement op de 5e verdieping en en de gemeenschappelijke binnentuin op de 2e verdieping.

5e verdieping:
Entree woning. Gang met videofooninstallatie, meterkast/warmtepompsysteem met (vloer)verwarmings- en koelfunctie. Separate (berg)ruimte met wasmachineaansluiting en de opstelplaats voor de warmte terugwin installatie. Moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. De ruime geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator (elektrisch) en een trendy spiegel met verlichting. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De verdiepingshoge raampartij zorgen voor een opvallend lichte woonkamer. Het hangend wandmeubel met houten achterwand geeft deze sfeervolle woonkamer een luxe uitstraling. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel. Beeldt u zich eens in hoe leuk deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De gezellige open keuken zal het hart van de echte keukenprins(es) zeker sneller doen kloppen. De moderne keuken is voorzien van een composietwerkblad, Bora inductiekookplaat inclusief geïntegreerde afzuiging, handige Quooker, koelkast, vriezer, combi oven en een vaatwasser. De gang, woonkamer, keukenruimte en de slaapkamers zijn afgewerkt met een keramisch parket met vloerverwarmings- en koelfunctie. Thuiswerkers opgelet! De loggia (inpandig balkon), waarvan de ramen elektrisch bedienbaar zijn, is voorzien van stuukwerk, keramisch parket met vloerverwarming (elektrisch), sfeervolle inbouwverlichting en een maatwerk bureau en kast. Uitermate geschikt voor twee thuiswerkplekken.

Het betreft een actieve VvE, service kosten: thans € 134,40 per maand.

Bijdrage aan de VvE voor de levering van warmte/koude en exploitatie van de warmtepompinstallatie: thans € 126,80 per maand (verplicht/huur (exclusief verbruik)). De beschikt over (vloer)verwarmings- en koelfunctie met uitzondering van de loggia (inpandig balkon).

Huurprijs voor de berging: € 20,30 per maand (verplichting tot huur van een berging wordt opgelegd aan de koper).

De huurovereenkomst voor de parkeerplaats kan indien gewenst worden overgenomen. Huurprijs voor de parkeerplaats: € 54,47 per maand.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Energielabel: A.

Aanvaarding: 2 december 2024 / in overleg.

Bouwjaar: 2021
Gebruiksopp. wonen: 109,20 m2 (inclusief loggia)
Bruto inhoud woning: 360,75 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 109.2
Inhoud woonhuis 360.75
Aantal verdiepingen 1

Overige

Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 109.2
Inhoud woonhuis 360.75
Aantal verdiepingen 1

Overige

Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij