Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

UNIEK PENTHOUSE! WAT EEN WEELDE, WAT EEN WEELDE! Wonen als een vorst op uw eigen landgoed, dit kan in Park Beresteyn 43!

Uniek wonen in een (nieuwbouw) penthouse, maar geen twee jaar of langer willen te wachten? Dan heeft u hier uw droompenthouse gevonden!

Tel daarbij op de grote living van ca. 70m² met uitzicht over het landgoed Beresteyn, optimale zonligging, een grote woonkeuken en toegang tot uw eigen landgoed en nieuwbouw! Bent u al om?!

De stoere voorzijde van het oude landhuis met daarachter de grote en toch beschutte binnenwereld, laat direct de klasse zien van de wereld waarin u zich nu bevindt. Eenmaal op het landgoed hoort u het fluiten van de vogels in het groene park en bos. Naast de rust biedt Park Beresteyn u veel comfort, zoals de parkeergarage waar u, en uw gasten, de auto kunnen parkeren. In een afgesloten gedeelte heeft u een grote eigen berging en een collectieve fietsenberging. Via de lift of trap komen we bij de voordeur aan van Park Beresteyn 43.

Binnen in het penthouse ervaart u gelijk de kwaliteiten van het penthouse. De ruime entree met een garderobe, gasten toilet en privé toilet zijn hier een klein voorbeeld van. Vanuit de entree hebben we naast toegang tot de living ook toegang tot de masterbedroom met privé badkamer, de twee overige slaapkamers, bergruimte en 2e badkamer. De grote living met uitzicht over het landgoed en de omgeving maken het Beresteyn gevoel compleet. De living is voorzien van een complete keuken welke van alle gemakken voorzien is en verdeeld is in een kookeiland en een kastenwandopstelling en spoelgedeelte langs de wand.

Vanuit de living lopen we het terras op. Het terras loopt geheel rondom het penthouse zodat u kunt kiezen uit de zon of, als het warm is, beschut genieten van een momentje en goed boek. Voor de badkamer en toilet is het tegelwerk en sanitair al uitgezocht. Hoeveel genot wilt u hebben?

Welkom in uw nieuwe penthouse!

Waarom zou Park Beresteyn 43 voor u geschikt zijn: - Nieuwbouw op landgoed Park Beresteyn! - Vanuit uw appartement uw eigen park en bos in wandelen - Weinig overbruggingskosten - Keuken in overleg - Inclusief sanitair en tegelwerk - Living van 70m² met grote woonkeuken! - 174m² woonoppervlakte - Masterbedroom met badkamer - Twee slaapkamers met badkamer - Uitzicht over het landgoed vanuit alle kamers - Parkeren (ook voor gasten) in de parkeergarage - Eigen fietsenberging en collectieve fietsenberging in de parkeergarage - Vloerverwarming en vloerkoeling middels warmtepomp-installatie - Optimale ruimtebeleving!

Park Beresteyn Groen in nabijheid van de woonomgeving is voor een grote groep mensen een magneet. De hoeveelheid groen in een wijk is een van de meest belangrijke factoren voor woongenot. Park Beresteyn in Voorschoten biedt deze onderscheidende waarde.

Hier geniet men de luxe van het wonen in een groen, groot park, dichtbij de belangrijkste voorzieningen: • Centraal in Voorschoten en dichtbij de gezellige stad Leiden • Dichtbij OV en uitvalswegen • Ruimte voor ontspanning in naastgelegen park met rijke historie • Veilige woonomgeving met hoge mate van privacy • Comfortabel en luxe gelijkvloers wonen • Hoog afwerkingsniveau; oog voor stijl en details • Eigen parkeerplaats in de stallingsgarage • Duurzaam en gasloos

De tuin- en parkaanleg van Beresteyn speelt een belangrijke rol in dit plan. De aanleg zal worden hersteld en gerevitaliseerd en zal Beresteyn een bijzonder woon- en verblijfskwaliteit geven.

Park Beresteyn wordt zo ingericht dat toekomstige bewoners een hoge mate van privacy genieten in de grote gemeenschappelijke parkachtige tuin. Op deze fantastische locatie kunt u straks wonen in één van de comfortabele, luxe appartementen. Verdeeld over drie stijlvolle, kleinschalig opgezette villa's met een gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage.

De gebouwen hebben ieder een eigen naam; vernoemd naar de oorspronkelijke eigenaren van het landgoed: Hugo, Ariena en Antonius. Het vierde gebouw is Het Gastenhuis dat voorziet in een aanbod van hoogwaardige zorg.

Park Beresteyn blijft vrij van auto's. Deze zullen niet op het maaiveld worden geparkeerd, maar uit het zicht in de half verdiepte parkeerplaats. Op het dak van de garage wordt een sfeervolle tuin aangelegd.

Servicekosten Uiteraard dient erbij een appartement servicekosten betaald te worden. In de servicekosten worden namelijk het (toekomstig) onderhoud van de woongebouwen, parkeergarage en park geregeld. Daarnaast zitten er in de servicekosten ook de opstal-, brand- en glasverzekering. Verder is ook het onderhoud van de warmtepomp-installatie alsmede een voorschot in de stookkosten hierin meegenomen. Er is een begroting gemaakt bij de start verkoop van Park Beresteyn en voor Park Beresteyn 43 is een bedrag per maand opgenomen van € 693 (+ € 28 per parkeerplaats).

Het enige wat u nog zelf hoeft te organiseren is de inboedelverzekering. Gemak dient dus de mens.

Digitale conciërge In de centrale hallen komen zogenaamde ‘pakket boxen’. De pakket box neemt leveringen aan, tekent af voor ontvangst en brengt de bewoner op de hoogte. Een eigen digitale conciërge in de vorm van luxe uitgevoerde kasten met, voor elk appartement en penthouse, een persoonlijke brievenbus met extra pakketvakken voor als er geen plaats is in de privé¬brievenbus. Bij de box hoort een app die alles voor de bewoners regelt. Van communicatie over bezoekers en openen van de deur tot, ook als u niet thuis bent, eenvoudig ontvangen van pakjes.

Duurzaam Duurzaam ontwikkelen en bouwen staat hoog in het vaandel. We voelen ons met elkaar verantwoordelijk voor het realiseren van een duurzame, energiezuinige en comfortabele woonomgeving. In het ontwerp en bouwproces voor Park Beresteyn is daarom continu aandacht voor de duurzaamheidsaspecten. De appartementen en penthouses worden bijzonder goed geïsoleerd en geventileerd, wat een heel comfortabel binnenklimaat oplevert. Uiteraard komt er geen gasaansluiting en wordt de warmtepompinstallatie toegepast.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 560

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 174
Inhoud woonhuis 560

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Fides makelaars