Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij starten de verkoop van deze woning op vrijdag 4 oktober 2024. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Fijn wonen dichtbij Bio Science Park, universiteit, LUMC en NS-station Leiden Centraal! Ruim 4-kamerappartement, met liftinstallatie, gelegen op een centrale locatie in Leiden. Verzorgde Bruynzeel keuken, prima badkamer, drie slaapkamers en een heerlijk zonnig balkon op het zuidwesten! Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van dit aantrekkelijke appartement gelegen op de 1e verdieping van een appartementencomplex in de woonwijk de Hoge Mors waar zowel starters als gezinnen wonen. Eigen berging op de begane grond en parkeergelegenheid (betaald/parkeervergunning) voor de deur. De woning is gelegen op een gunstige locatie dichtbij winkelcentrum Diamantplein, apotheek, scholen, sport en recreatievoorzieningen en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Met de komst van de RijnlandRoute is de bereikbaarheid nog beter geworden. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken. Kortom, deze woning biedt u een perfecte leefomgeving voor jong en oud!



Afgesloten entree, bellen- brievenbustableau, lift, trappenhuis en toegang naar de berging.

1e verdieping:
Entree woning, hal met meterkast en handige voorraadkast. Aan de voorzijde van deze verzorgde woning bevindt zich de keukenruimte voorzien van een 5-pitskookplaat, oven, koelkast, designradiator, vaatwasser en een vaste kast. De vrijstaande Amerikaanse koelkast wordt door de verkoper ter overname aangeboden. Lichte woonkamer met intercominstallatie, vaste kast, zonnescherm en een deur naar het balkon. Zonliefhebbers opgelet! Het heerlijk zonnige balkon is gelegen op het zuidwesten en is ook voorzien van een zonnescherm. Via de tussenhal heeft u toegang tot de moderne toiletruimte met hangend closet en inbouwverlichting. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. De ruime ouderslaapkamer vindt u aan de voorzijde van het appartement. De geheel betegelde badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche, wasmachineaansluiting en inbouwverlichting maakt het geheel compleet!

Bijzonderheden: deze woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De hal, woonkamer, keuken en tussenhal zijn afgewerkt met een eikenhouten vloer. Er geldt een zelfbewoningsplicht. Blokverwarming/stadsverwarming.

Het betreft een actieve VvE, servicekosten: € 233,40 per maand (exclusief voorschot stookkosten).

Energielabel: C.

Aanvaarding: 2 december 2024 / in overleg.

Meetrapportage NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1968
Gebruiksoppervlakte wonen: 81,20 m2
Bruto inhoud woning: 268,25 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 81.2
Inhoud woonhuis 268.25
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 81.2
Inhoud woonhuis 268.25
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij