Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime en luxe woning op top locatie in de hippe wijk Katendrecht!

Bij binnenkomst op de begane grond wordt u verwelkomd in de hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken op deze verdieping. In de hal bevindt zich ook een modern toilet. Daarnaast is er een praktische bijkeuken met diverse faciliteiten zoals aansluitingen voor de wasmachine en droger. Een handige trapkast en een kelderruimte bieden extra bergruimte. De eerste verdieping kenmerkt zich door de split level indeling, wat een speels effect geeft. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer, iets hoger dan de rest van de verdieping. Dankzij de plafondhoge ramen heeft de kamer veel daglicht en voelt het geheel extra ruim aan. De keuken met eetgedeelte bevindt zich een niveau lager en is voorzien van een modern strak wit aanrecht in wandopstelling. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur. De greep loze kasten dragen bij aan een strakke look. Dankzij het hoge plafond en de grote raampartij, die toegang biedt tot het dakterras via de schuifpui, voelt de keuken heerlijk ruim en licht. Vanuit de keuken loopt u zo het dakterras op, gelegen op het zuidwesten. Dit betekent dat u hier de meeste uren van de dag kunt genieten van de zon. De tweede verdieping beschikt over een overloop met toegang tot de verschillende vertrekken. De luxe badkamer op deze verdieping is voorzien van een dubbele inloopdouche, dubbele wastafel, ligbad en een tweede toilet. Het sierstucwerk op de wand achter de wastafel geeft de ruimte een stijlvolle en luxe uitstraling. Op deze verdieping bevinden zich ook twee slaapkamers. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde van de woning en slaapkamer 2 aan de achterzijde, beide bieden voldoende ruimte. Op de derde verdieping treft u wederom een overloop die toegang biedt tot de vertrekken. Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een eigen toegang tot een tweede badkamer. Deze badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een toilet. Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde van de woning, biedt een rustige plek om te ontspannen.

Bovendien is de woning uitgerust met zonwering, een schuifpui en airconditioning in de slaapkamers, waardoor het comfort in huis op warme dagen gegarandeerd is. Kortom, de woning aan de Ertsstraat 26 biedt een unieke mix van stijl, comfort en ruimte, en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een moderne en goed onderhouden woning in Rotterdam.

Rotterdam wordt genoemd 'the place to be'! Dat ervaar je in het bijzonder op Katendrecht. Het is als een schiereiland gelegen tussen de Rijnhaven en Maashaven. Het meest dichtbij is de opstapplaats voor de watertaxi; deze bushalte bevindt zich voor de deur. In de directe omgeving bevinden zich de SS Rotterdam, het Deliplein, de Fenix Food Factory, Walhalla theater en de Wilhelminapier (bijvoorbeeld middels de Rijnhavenbrug) met onder andere Hotel New York. In een paar minuten ben je via de Erasmusbrug in het centrum van onze stad. Kortom, een fijne woning op een geweldige locatie in Rotterdam!

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze teksten het zien van de foto's?
Bel ons kantoor om een afspraak in te plannen en kom een kijkje nemen en de sfeer proeven!

De indeling van de woning is volgt:

Begane grond:
- Hal entree met toegang tot de verschillende vertrekken, ook treft u een toilet aan;
- Ruime bijkeuken met diverse faciliteiten zoals een aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens treft u een trapkast aan en is er een kelder ruimte wat handig is voor het bergen van spullen.

Eerste verdieping:
- De ruime woonkamer is hoger gelegen aan de voorzijde van de woning, door de plafond hoge ramen valt er veel daglicht naar binnen. De keuken met eetgedeelte is lager gelegen. Dit komt door de split level etage
- De keuken is voorzien van een strak aanrecht in wandopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koel/-vriescombinatie, oven, combimagnetron en vaatwasser. Het aanrecht heeft een witte kleur en is greep loos, dit geeft een modern effect! Doordat de eerste verdieping split level is, heeft de keuken een hoog plafond en een grote raampartij met schuifpui. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het dakterras.

Tweede verdieping:
- Overloop met toegang tot de verschillende vertrekken;
- De prachtige badkamer is voorzien van een inloopdouche, een dubbele wastafel, ligbad en en toilet. Op de wand achter de wastafel is er sier stucwerk aangebracht. Dit zorgt voor een luxe ogend effect!;
- Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning;
- Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Derde verdieping:
- Overloop met toegang tot de verschillende vertrekkenl
- Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft tevens toegang tot de tweede badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een dubbele inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
- Slaapkamer 4 is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Overig:
- Aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping treft u een heerlijk dakterras aan welke is gelegen op het zuid westen, dit betekent dat het terras veel zon uren kent;
- De woning is voorzien van zonwering, schuifpui en airco op de slaapkamers.

Let op!
- De woning is gelegen op erfpacht grond, de canon loopt tot 30 december 2098 en is afgekocht tot 30 december 2049.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: ca. 2001;
- Inhoud: ca. 564m³;
- Woonoppervlakte: ca. 140m²;
- De woning is voorzien van dubbele beglazing;
- De woning is voorzien van houten kozijnen;
- De woning is voorzien van zonnepanelen;
- In de omgeving is betaald parkeren van toepassing.
- Verwarming en warmwater middels CV-ketel (2023 | Remeha);
- In de omgeving van de woning is betaald parkeren van toepassing;
-
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een asbest en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Disclaimer
Gemeente Rotterdam is bezig om betaald parkeren in te voeren. Nieuwsgierig of de woning hieronder valt? Kijk dan voor meer informatie op de website van gemeente Rotterdam.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 564
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 65
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Remeha Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Airconditioning Ja
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 564
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2023
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 65
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Remeha Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 26
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Airconditioning Ja
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
LeeftijdCV ketel Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Woonvisie