Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het adembenemende uitzicht vanaf dit riante 3-kamer appartement (142 m²) op de 30ste verdieping verveelt nooit!

Geniet u straks van een fenomenaal panoramisch uitzicht over de Nieuwe Maas en de Rotterdamse Haven? De rust van het zicht op groen, water en lucht, de ruwheid van de Rotterdamse Haven op de achtergrond, maar ook de gezelligheid op straatniveau rondom Hotel New York en Katendrecht.

Dit luxe 3-kamer appartement is een waar toonbeeld van elegantie en biedt vanaf de 30ste verdieping een weergaloos uitzicht over de skyline van de enige wereldstad van Nederland. De Montevideo staat bekend als een van de meest luxueuze woontorens van Rotterdam, en dat is niet voor niets. Hier geniet je van een levensstijl die wordt gekenmerkt door klasse en gemak. Ontspan in het binnenzwembad, werk aan je conditie in de fitnessruimte, geniet van een sauna-sessie, en bied je gasten een onvergetelijk verblijf in het gastenverblijf. Dit is een plek waar comfort en ontspanning hand in hand gaan, elke dag weer. De ligging van dit appartement is perfect. Als onderdeel van de trendy Kop van Zuid geniet je hier van alle voordelen die de stad te bieden heeft. Ervaar de levendige sfeer, culinaire hotspots en culturele evenementen op loopafstand. Met metro en tram, de watertaxi en de uitvalswegen nabij, ben je ook zo in het stadscentrum of daarbuiten. Beleef Rotterdam op zijn best.
De eigen parkeerplaats, gelegen onder gebouw, is inbegrepen in de koopprijs.

Indeling

Begane grond:
Representatieve centrale entree met bellentableau, videofooninstallatie, brievenbussen en drie liften. Toegang tot het trappenhuis, de parkeergarage en de bergingen.

30ste verdieping:
Ruime hal met toegang tot de garderobe, interne berging, het toilet met fonteintje, eerste slaapkamer en living. In de living word je als eerste aangetrokken naar de raampartijen met panoramisch zicht op de Maas wat op elk tijdstip, in welk seizoen dan ook, fantastisch is. Dit zorgt voor een ruimtelijk en helder gevoel, en komt de buitenomgeving op een mooie manier naar binnen. En wie wilt er nou geen natuurlijk licht? De notenhouten parket vloer maakt het geheel af.

Wat een indrukwekkende open keuken! De combinatie van wit, zwart, en eikenhout zorgt voor een strakke en moderne uitstraling met een warme touch. En met een uitzicht op het centrum van Rotterdam en de Erasmusbrug moet het echt een geweldige plek zijn om te koken en samen te komen. De keuze voor high-end apparatuur van Miele en de toevoeging van luxe details zoals de Quooker met bruisend water een wijnklimaatkast en een zitbarretje maken het helemaal af.

De verbinding tussen de living en de hoofdslaapkamer via een schuifdeur geeft een mooie open flow door de ruimtes heen. Het uitzicht op Rotterdam Zuid maakt de slaapkamer nog specialer – heerlijk om mee wakker te worden!

De badkamer is een ware oase. Met de dubbele wastafel, het ligbad en de ruime inloopdouche met zowel een hand- als regendouche, biedt het alles voor een spa-achtige ervaring. Het douche-toilet voegt bovendien een extra niveau van comfort en gebruiksgemak toe.

De tweede slaapkamer is vanuit de hal te bereiken en geeft met het uitzicht een verbondenheid met de stad! Deze slaapkamer heeft aan beide zijde inbouwkasten en heeft nog steeds voldoende vloeroppervlakte.

Bijzonderheden:
- Beschikt over een berging en een parkeerplaats;
- Mogelijkheid om een groot deel van de inboedel over te nemen;
- Apparatuur in de keuken voorzien van Mieleapparatuur, Atag en Quooker;
- De woning is ingericht in samenwerking met een binnenhuisarchitect;
- Afgewerkt met hoogwaardige materialen;
- Spectaculair uitzicht over Rotterdam en de Maas;
- Gelegen op een iconische locatie - 30ste verdieping;
- Perfect te midden van diverse voorzieningen;
- Opleveringsvoorkeur 2024!


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande gegevens hebben een vrijblijvende / informatieve aard en mogen alleen worden beschouwd als uitnodiging om een afspraak te maken. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 471
Aantal verdiepingen 1

Overige

Garage Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 471
Aantal verdiepingen 1

Overige

Garage Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

HS Makelaars