Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tussen Bodegraven en Woerden staat dit half vrijstaande woonhuis met grote stenen garage en eigen oprit. Deze 2-onder-1-kapwoning ligt in een rustige woonbuurt en heeft een heerlijke tuin. Door de ligging op het (zuid)oosten en op de hoek van de straat biedt het de mogelijkheid om de gehele dag en op diverse plaatsen in de tuin van de zon te genieten.

Nieuwerbrug aan den Rijn is een klein dorp dat zich kenmerkt door haar authentieke karakter met in de kern de laatste tolbrug van Nederland over de Oude Rijn, het omliggende polderlandschap van het Groene Hart en haar strategische ligging in de nabijheid van de ontsluitingen naar de grote steden.

Wij geven alvast een indicatie van de indeling:

Begane grond entree, gang met toegang tot ruime kelder, meterkast (moderne groepenkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars) en toilet met vrij hangend closet. Trap naar de verdieping.

Lichte doorzonkamer met een zijraam alsmede een vaste kast en schouw met een elektrische haard. De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft een deur naar buiten. Het keukenblok is in een rechte opstelling geplaatst en is voorzien van een ingebouwde koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. De overige apparatuur is niet ingebouwd.

Eerste verdieping Op de 1e verdieping is een ruime overloop met een raam en toegang tot 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een ligbad en een douchecabine met een stortdouche. Hier bevindt zich ook een 2e toilet. In de voormalige doucheruimte bevinden zich de aansluitpunten voor de wasmachine en een droger. Hier is ook nog een wastafel aanwezig.

Zolder Er is een vlizotrap naar de ruime bergzolder met de opstelplaats voor de cv ketel. Op deze verdieping kan een extra kamer worden gerealiseerd na het plaatsen van een vaste trap en 1 of 2 dakkapellen.

Tuin: De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het (zuid)oosten en beschikt dus over veel zonuren. Door de natuurlijke afscherming rondom is er veel privacy.

Garage: Aan de achterzijde van de tuin staat een grote garage met aangebouwde berging van in totaal ca. 30 m². Deze is voorzien van elektra, een kanteldeur en een loopdeur. Door de raampartijen valt er veel natuurlijk licht binnen. Het gehele dak (incl. dakbeschot en bitumen) en de boei-delen zijn in augustus 2024 vernieuwd.

Kenmerken: Bouwjaar: 1960 Woonoppervlakte: ca. 77 m² Perceeloppervlakte: 225 m² grond Energielabel: F

De gebruiksoppervlaktes zijn gemeten volgens de laatste branche brede meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 225

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 268

Overige

Perceel oppervlakte 225

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven

De nieuwste koopwoningen in Nieuwerbrug aan den Rijn