Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LET OP; de genoemde prijs is een VANAFprijs.

Altijd een plekje in de zon! Eén van de vele pluspunten van dit 4-laagse gezinshuis zijn de terrassen aan voor- én achterzijde. Zowel binnen als buiten geldt: aan ruimte geen gebrek.

Het woonhuis is gelegen in een parkachtige omgeving met goede parkeermogelijkheden in de straat. Het park aan de achterzijde van de woning is een geweldige plek voor kinderen om verkeersvrij te kunnen spelen. De woning is centraal gelegen met het centrum en het NS-station op loopafstand. Diverse basisscholen, sportverenigingen, speeltuinen en de uitvalswegen N11 en A12 zijn nabij. Bodegraven is perfect bereikbaar en wordt met recht de poort tot het Groene Hart genoemd. Centraal gelegen tussen de grote steden Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zorgt uiteraard voor erg goede bereikbaarheid. Tegelijkertijd is Bodegraven de toegang naar de mooie weidelandschappen, de Meije, de Nieuwkoopse Plassen en niet te vergeten het mooie plassengebied in Reeuwijk.

Graag nemen wij je alvast mee door de woning:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (8 groepen alsmede 1 aardlekschakelaar), toegang tot de ruime inpandige bergruimte en een vaste trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping/woonverdieping: Op de eerste woonlaag bevindt zich de woonverdieping met een totale lengte van ruim 11,5 meter. Via de overloop met de toiletruimte en de trapopgang naar de slaapverdieping, bereik je via de fraaie taatsdeur de woonkamer. De L-vormige woonkamer is voorzien van een laminaat vloer. Een riante schuifpui aan de achterzijde brengt je naar het terras op het noorden gericht waar je kunt genieten van het uitzicht van het groene park. Vanaf het terras bereik je via een eigen trap het straatniveau met toegang tot het achtergelegen park. Aan de voorzijde van de woning is de eethoek en keuken gecreëerd. De moderne witte keuken is voorzien van veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur te weten een koelkast, een afzuigkap, een Neff inductie kookplaat en een Neff oven. De keuken heeft veel lichtinval door de grote schuifpui met een ‘Frans balkon’ met hekwerk aan de straatzijde.

Tweede verdieping/slaapverdieping: Overloop met bergkast, separate toiletruimte en toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde geeft tevens de toegang tot het grote dakterras op het zuiden. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is over de volle breedte van de woning. De ‘inpandige’ badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met daarboven een spiegelkast. Vanaf deze overloop is eveneens een deur naar het grote dakterras op het zuiden.

Derde verdieping/zolder: Deze etage bestaat uit een royale open ruimte met de opstelplaats voor de cv ketel (Nefit HR combi ketel uit 2024), unit voor de mechanische ventilatie box en de aansluitpunten voor de was-apparatuur. De ruimte biedt toegang tot de bergruimte onder het schuine gedeelte van het dakvlak. Er is via de raampartijen uitzicht naar het schuin aan de voorzijde gelegen park.

Bijzonderheden: -De internetinfrastructuur van het huis is vernieuwd. In ieder vertrek is Wifi met dezelfde snelheid en stabiliteit beschikbaar (via een mesh-netwerk); -Er is elektrisch bedienbare buitenzonwering aanwezig aan de voorzijde van de woning (zonnescherm en screens) alsmede een elektrisch bedienbaar rolluik bij de slaapkamer aan de achterzijde; -De woning behoort samen met twee andere woningen tot een VvE. De te verkopen woning betreft dus een appartementsrecht. De VvE is niet actief waardoor er geen maandelijkse kosten zijn. Bij specifiek onderhoud waar meerdere woningen bij betrokken zijn wordt dit gezamenlijk uitgevoerd.

Kenmerken: Bouwjaar: 1998 Gebruiksoppervlakte: ca. 134 m² (incl. berging begane grond) / 2 terrassen: totaal ca. 31 m² Energielabel: A (geldig tot 17 november 2031)

De gebruiksoppervlaktes zijn gemeten volgens de laatste branche brede meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven