Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze verrassend ruime woning met karakter ligt in het hart van het dorp met vanuit de woning direct zicht op de passerende pleziervaart en het levendige sluisje in de Oude Rijn. Verscheidenheid aan winkels en restaurants, basisscholen, het NS station (traject Utrecht-Leiden), de gezellige Rijnkade-haven met aanlegplaatsen zijn allemaal op steenworp afstand gelegen. Geen doorgaand autoverkeer voor de deur maar enkel fietsers en wandelaars.

Wij nemen u alvast in gedachten mee door dit huis: Begane grond: entree, halletje met moderne meterkast (9 groepen (mogelijkheid om uit te breiden naar 12 groepen) en 3 aardlekschakelaars) en een gaderobe-hoek. Ruime en lichte woonkamer met uitzicht over de sluis aan de voorzijde. De woonkamer is voorzien van een massief eikenhouten vloer en een wenteltrap naar de verdieping. Aan de achterzijde in de uitbouw bevindt zich de open keuken met een lichtkoepel en openslaande deuren naar de tuin. De moderne keuken is in een rechte opstelling geplaatst en is voorzien van een inductie-kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en diverse kastruimten. Vanuit de keuken is ook de doorgang naar de toilet met een fonteintje en de badkamer met een inloop-regendouche, wastafel, verwarming en mechanische afzuiging.

Via de openslaande deuren komt u in de heerlijk zonnige en beschutte tuin (ca. 12 m diep, door de diepte wel gehele dag plaats voor zon en schaduw) gelegen op het zuidwesten. De tuin is voorzien van een met oudhollandse tegels betegeld terras en een ruime houten schuur. De schuur is voorzien van een buitenkraan, elektra en hier zijn tevens de aansluitpunten voor de wasmachine en droger gemaakt.

1e verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers, het luik naar de bergzolder en de stookruimte met CV-ketel (Nefit HR combi ketel uit 2001), de omvormer van de zonnepanelen (GoodWe 3.6 kW) en waarin ook slimme opbergruimte is aangebracht. Aan de voorzijde is een brede dakkapel geplaatst. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van zonwering en waarvan de ouderslaapkamer is uitgerust met een airco-unit.

Bijzonderheden: 9 zonnepanelen geplaatst in 2023; De zonwering op de 1e verdieping is van binnenuit te bedienen; De woning heeft op de begane grond een geïsoleerde betonnen vloer; Geheel voorzien van dubbel glas (m.u.v. voordeur); Achtergevel op de begane grond is opnieuw gestuukt, geïsoleerd en opnieuw geverfd; Lichtkoepel vernieuwd in 2024.

Kenmerken: Bouwjaar van oorspronkelijke woning (voorzijde): ca. 1870, laatste uitbreiding in 1990 gedaan Gebruiksoppervlakte: ca. 78 m² Externe bergruimte (schuur): ca. 15 m² Perceeloppervlakte: 140 m² eigen grond Energielabel: B

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1870
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1870
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 260

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven