Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar huis met ruimte, zowel binnen als buiten? Kom kijken en laat u verrassen!

Een ideale gezinswoning in de wijk Broekvelden: heerlijk ruime living met een moderne keuken, een inpandige garage en maar liefst 4 (5 mogelijk!) slaapkamers! Dit geschakelde huis ligt op de hoek van een blokje van 3 woningen. Het huis heeft een ruim perceel van 400 m² en een tuin op het zuiden.

De ligging is in een rustig en kleinschalig villawijkje met aan de voorzijde vrij uitzicht over groen en water. Gunstige ligging nabij het winkelcentrum Broekvelden, meerdere basisscholen en diverse sportvoorzieningen. Een kindvriendelijke woonomgeving met diverse speeltuintjes en groen in de directe omgeving. Kortom: een royale woning op een perfecte plek!

Wij geven u alvast een indicatie van hetgeen u bij een bezichtiging kunt verwachten. Entree, ruime hal met moderne meterkast, toilet met fonteintje en een open trap naar de verdieping. De royale living heeft het zitgedeelte met gashaard aan de voorzijde van de woning, het eetgedeelte bij de kunststof schuifpui met HR++ beglazing aan de achterzijde. Direct aangrenzend de open en ruim opgezette keuken. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en heeft een breed composiet werkblad met een Bora inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een koelkast, vaatwasser, oven en een Quooker. Deur naar de tuin. Vanuit de woonkamer is de doorgang naar de bijkeuken waar vanuit de doorgang naar de inpandige garage en eveneens een deur naar de tuin. De garage is toegankelijk via een elektrisch bedienbare garagedeur, er is een gootsteen en hier is het aansluitpunt voor de wasmachine en droger.

Op de 1e verdieping is een zeer royale overloop met ruimte voor een eventuele werkplek en daarnaast biedt de overloop de toegang tot 3 ruime kamers aan de achterzijde van de woning, alle 3 met kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en HR++ beglazing en een flinke kamer aan de voorzijde (voorheen 2 kamers) met de deur naar het balkon. In deze kamer is een wastafel aanwezig. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, 2e toilet en een wastafelmeubel. In de cv ruimte hangt een Intergas HR combi ketel uit 2010.

Buiten/tuin: - een eigen oprit voor 1 auto; - flinke voor-, achter- en zijtuin met een achterom. De tuinligging aan de achterzijde is zuid gericht. Door de huidige indeling is er de gehele dag wel ergens in de tuin een plekje te vinden om of in de zon of in de schaduw te kunnen zitten.

Kenmerken: Bouwjaar: 1977 Gebruiksoppervlakte: ca. 160 m² Perceeloppervlakte: 400 m² eigen grond Energielabel : C

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 583

Overige

Perceel oppervlakte 400

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 583

Overige

Perceel oppervlakte 400

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven