Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een strak afgewerkte, moderne eengezinswoning midden in de nieuwbouwwijk 'Koningskwartier'? Dan wordt dit fijne huis met moderne keuken, 3 slaapkamers, vrij in te delen zolderverdieping en royale achtertuin wellicht jouw nieuwe thuis!

Vanuit de woning in Koningskwartier verruilt u de rust van het Groene Hart in een handomdraai voor de dynamiek van de Randstad. Via de Zuidplasweg rijd u met de auto zo de N219 op, die direct aansluit op de A12 én de A20. Zo bent u in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Gouda en Utrecht. Fietst u graag? Binnen een paar minuten bevindt u zich in de Rotterdamse wijk Nesselande. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is dichtbij gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - tussenwoning - woonoppervlakte ca. 142 m2 - inhoud ca. 468 m3 - perceeloppervlakte 154 m2 - bouwjaar 2017 - energielabel A - ketel 2017 - ruime woonkamer en moderne keuken op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - ruime open zolderverdieping; mogelijkheid tot creëren extra slaapkamers - tuin op het noord oosten

Let op! Deze woning wordt verkocht middels de niet zelfbewoningsclausule; er is derhalve geen vragenlijst en geen lijst van zaken beschikbaar.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang kom je in de ruime woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de tuin. De moderne keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is van alle gemakken voorzien: koelkast, vriezer, combioven, vaatwasser, 4 zones inductieplaat en voldoende bergruimte.

1e Verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, liggen aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer alsmede de badkamer met douche, wastafel, toilet, designradiator en raam bevinden zich aan de voorzijde.

2e Verdieping: Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping. Dit betreft een open ruimte met een raam en een stook-/wasruimte met hierin de opstelplaats van de ketel en de aansluiting voor de wasmachine. De mogelijkheid bestaat hier extra slaapkamers te creëren.

Tuin: De achtertuin met houten berging, achterom en buitenkraantje is gelegen op het noord oosten. Doordat de tuin lekker ruim is, is er altijd wel een plekje in het zonnetje voor een kopje koffie. Rondom de woning is voldoende parkeermogelijkheden; ook is er een speeltuintje dichtbij.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de unieke woningwebsite: vanoranje-nassaulaan55.nl

Wil je komen bezichtigen? Bel dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij je naar het omgevingsloket.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen