Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Grote families, thuiswerkers en/of hobbyisten opgelet.. Een enkele keer komt er zo'n ruim bemeten moderne 6-kamerwoning (Gebruiksoppervlakte wonen: 139 m2) beschikbaar in de gewilde kindvriendelijke woonwijk Stevenshof in Leiden op loopafstand van het Stevenspark en diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Royale uitgebouwde woonkamer met een gezellige open keuken, de dakopbouw zorgt voor extra woonruimte, uitgebouwde wellness badkamer met whirlpool hoekbad en separate doucheruimte, vijf slaapkamers waarvan één slaapkamer ook uitermate geschikt is als hobbyruimte en/of thuiswerkplek en een heerlijk zonnige achtertuin. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van dit aantrekkelijke woonhuis die tevens over een balkon beschikt. Wilt u gasloos wonen? Dat kan eenvoudig! Door het plaatsen van een inductiekookplaat kunt u de gasmeter in deze woning overbodig maken. De woning is goed geïsoleerd (energielabel A). CV/WW via stadsverwarmingsnet. Gunstige ligging t.o.v. winkels, sport- en recreatievoorzieningen, gezondheidscentrum, LUMC, scholen, universiteit, Bio Science Park, NS De Vink en uitvalswegen A4/N11 en A44/N206. Met de komst van de RijnlandRoute is de bereikbaarheid nog beter geworden. Ook het bruisende centrum van Leiden is snel te bereiken.

Entree woning, hal met meterkast (2024)/stadsverwarming en een moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. Uitgebouwde woonkamer met trapkast en een open keuken. De achterpui van deze royale woonkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren. Door de grote raampartij geniet u van een lichte woonkamer met optimaal uitzicht op de achtertuin. Er is genoeg ruimte voor een grote eettafel. Beeldt u zich eens in hoe leuk deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt o.a. over een granieten werkblad, 5-pitskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, Quooker en een vaatwasser. De hal, woonkamer en keukenruimte zijn afgewerkt met een eikenhouten vloer. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. De stenen berging en de achterom maken het geheel compleet.

1e verdieping:
Overloop. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. Aan de voorzijde van deze ruime woning bevindt zich nog een slaapkamer. De uitgebouwde luxe badkamer met whirlpool hoekbad, separate doucheruimte, wastafelmeubel met twee waskommen, 2e (hangend) toilet, designradiator, inbouwverlichting en handige nissen (voor o.a uw zeep en/of shampoo) maakt deze woning extra bezichtigingswaardig. U zult hier een wellness ervaring beleven!

2e verdieping:
Omdat deze verdieping is voorzien van een dakopbouw geniet u van extra woonruimte. Overloop met lichtkoepel en vaste kast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer welke ook uitermate geschikt is als hobby-, studeer- of kinderkamer. De wasruimte met wastafel en wasmachineaansluiting beschikt tevens over een warm- en koudwateraansluiting. U kunt hier eventueel een 2e badkamer realiseren. Aan de achterzijde van de woning vindt u een royale ouderslaapkamer met vaste kast en dubbele openslaande deuren naar het balkon (ZO). Het elektrisch bedienbare zonnescherm met windbeveiliging zorgt voor extra comfort.

Bijzonderheden: de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betalen van de erfpachtcanon is afgekocht tot 2066. Jaarlijkse administratiekosten: € 58,32 (inclusief btw). Het is mogelijk om de erfpachtgrond in eigendom te verkrijgen. Buitenschilderwerk 2023/2024. De woning is voorzien van dubbele beglazing (achterzijde van de woning HR++). Géén mechanische ventilatie aanwezig.

Aanvaarding: in overleg.

Energielabel: A

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1991
Gebruiksoppervlakte wonen: 139 m2
Bruto inhoud woning: 459,19 m3
Perceelopp: 124 m2

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 459.19
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 46.8
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 124
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 459.19
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 46.8
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 124
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Werk Makelaardij