Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een woning waar nog wel het één en ander aan opgeknapt moet worden, maar die wel een lekker ruime tuin heeft? Dan is dit hoekhuis met garage én een tuin op het westen wellicht iets voor jou!

De woning is gelegen in een woonwijk in Moerkapelle, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Het dorp is centraal gelegen op slechts enkele autominuten van Zoetermeer; ook Den Haag is prima bereikbaar. De basisscholen, de sportfaciliteiten, de kerken alsmede de Dorpstraat met diverse winkels zijn dichtbij gelegen. Ook zijn het recreatiegebied De Rottemeren, het Bentwoud en de Willem Alexanders Roeibaan met diverse wandel- en watersport faciliteiten op korte afstand gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - eengezinswoning - hoekwoning - kluswoning - woonoppervlakte ca. 96 m2 - inhoud ca. 413 m3 - perceeloppervlakte 273 m2 - bouwjaar 1960 - energielabel C - 12 zonnepanelen - woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - bergzolder - voor-, zij- en achtertuin - achtertuin op het westen - kleine garage/berging, carport en houten berging

Let op! Deze woning wordt verkocht middels de niet zelfbewoningsclausule, de ouderdomsclausule en de asbestclausule. Er is derhalve geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar. Bij dit project is een project notaris aangewezen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet, meterkast, kelder en trapopgang is de woonkamer en de dichte keuken bereikbaar. Het toilet bevindt zich op een kleine verhoging. De woonkamer is niet groot, maar wel lekker licht door de vele raampartijen en geeft fraai zicht op de royale tuin. Via de keuken met deur naar de tuin en een kast met hierin de ketel is de bijkeuken, de slaapkamer, de badkamer en vaste kast bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, een wastafel een een lichtkoepel. De slaapkamer op deze verdieping is lekker ruim en zou ook goed dienst kunnen doen als kantoor. Deze slaapkamer is middels enkele traptreden bereikbaar.

Verdieping: Via de overloop kan je naar de drie slaapkamers en de badkamer. Via de grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning tref je een luik naar de bergzolder aan. De kleine slaapkamer aan de achterzijde geeft middels een deur toegang tot het platte dak. In de compacte badkamer tref je een bad en een wastafel aan.

Tuin: Bij deze woning tref je een voor-, zij- en achtertuin aan. Op het zijpad bestaat de mogelijkheid meerdere auto's te parkeren; één auto past onder de carport. Er is ook een stenen berging aanwezig die dienst kan doen als kleine garage. Ideaal voor iemand die graag met zijn hobby bezig is. Achter in de tuin bevindt zich eveneens een houten berging en enigszins verborgen nog een royaal terras om in alle rust van het avond zonnetje te genieten.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de unieke woningwebsite: wilhelminastraat3moerkapelle.nl

Wil je komen bezichtigen? Bel dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij je een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Voor het bestemmingsplan verwijzen wij je naar het omgevingsloket.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 273

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 273

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen